Δημήτρης Ι. Βιδάκης, Γενικός Διευθυντής Ελλάδος, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Ο Δημήτρης Βιδάκης γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα. Σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποκτώντας στη συνέχεια Master in Science από το Imperial College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και αργότερα Master σε Business Administration.

Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα το 1989. Αυτά τα χρόνια εργάστηκε σε 7 διαφορετικές χώρες (Αγγλία, Ελλάδα, Ολλανδία, Αυστρία, Τσεχία, Ουγγαρία και Πολωνία), με εμπειρία σε όλα σχεδόν τα τμήματα μιας Εταιρίας σε θέσεις υψηλής ευθύνης.

Ήλθε στον Όμιλο της Coca-Cola Hellenic από την Unilever έχοντας 15ετή εμπειρία σε διάφορες θέσεις. Υπήρξε Διευθύνων Σύμβουλος για τα Προϊόντα Παγωτού στην Τσεχία και Σλοβακία. Κατόπιν, ανέλαβε τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντού για την Ουγγαρία, Κροατία, Σλοβενία, Σερβία και Ρωσία καθώς και για την Τσεχία και Σλοβακία. Τελευταία του θέση στην Unilever ήταν αυτή του Διευθύνοντος Συμβούλου για τα Κατεψυγμένα Προϊόντα και Παγωτά στην Αυστρία.

Στον Όμιλο της Coca-Cola Hellenic ξεκίνησε κατέχοντας τη θέση του Γενικού Διευθυντού Πολωνίας και από το 2006 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντού Ελλάδος της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

 


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ