ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: Silver Award για το App του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας στα Mobile Excellence Awards

Χαλάνδρι, 07 Δεκεμβρίου 2022 – Η Ευρωπαϊκή Πίστη απέσπασε ακόμα μία ψηφιακή διάκριση, αυτή τη φορά για το App του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας. Η Εταιρία έλαβε το Silver βραβείο στην κατηγορία “Redesign / Relaunch”, στα “Mobile Excellence Awards 2023”, που διοργανώνονται από την Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η συγκεκριμένη διάκριση, προέκυψε έπειτα από αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, λαμβάνοντας υπόψιν, τα εξής: Οφέλη για την εταιρία, τον οργανισμό και τους εταίρους – συνεργάτες της (πχ. πελάτες, πολίτες, κλπ.), Καινοτομία και πρωτοτυπία της πρωτοβουλίας – έργου – εφαρμογής – υπηρεσίας, Σημασία για τον κλάδο, τα εξειδικευμένα στελέχη, τη δημόσια διοίκηση, την εθνική οικονομία και την κοινωνία, Μεθοδολογία και τρόπος υλοποίησης και αξιοποίησης του έργου / εφαρμογής / υπηρεσίας.

Με τη νέα βραβευμένη έκδοση της εφαρμογής του Ασφαλιστικού Γονέα ο χρήστης μπορεί:
• Να προσθέσει την άυλη κάρτα του για δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
• Να ενημερωθεί για το δίκτυο των 100 και πλέον επιχειρήσεων, στις οποίες μπορεί να κάνει τις αγορές του και να εξασφαλίσει την μείωση των ασφαλίστρων του.
• Να βλέπει το ποσό επιστροφής ασφαλίστρων που κερδίζει, καθώς και το ιστορικό των αγορών του.
• Να πληροφορείται για την τοποθεσία κάθε καταστήματος, αλλά και για τα πλησιέστερα στην περιοχή του καταστήματα.
• Να ενημερώνεται για τις τρέχουσες προσφορές.
• Να προσθέσει το ειδικό widget barcode για να έχει άμεση πρόσβαση στα ποσά επιστροφής και κάλυψης.

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη η δημιουργία καινοτόμων ψηφιακών συστημάτων και υπηρεσιών αποτελούν μία επένδυση, η οποία έχει ως κύριο γνώμονα τη δημιουργία προστιθέμενης αξία στους Ασφαλισμένους της και αποδεικνύει πως είναι ένας Οργανισμός που αναπτύσσεται ραγδαία, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ