ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ: Προσφέρει μια πλήρη υποτροφία στο Κολλέγιο Ανατόλια για έναν μαθητή ή μια μαθήτρια Λυκείου του Δήμου Αριστοτέλη

Η Ελληνικός Χρυσός επενδύοντας διαχρονικά και συστηματικά στις νέες γενιές του Δήμου Αριστοτέλη, προσφέρει μία πλήρη τριετή υποτροφία διδάκτρων και τροφείων, με διαμονή στο οικοτροφείο του Κολλεγίου Ανατόλια, σε έναν/μία τελειόφοιτο/η μαθητή ή μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου για τη φοίτηση του/της και στις τρεις τάξεις του Λυκείου.

Πρόκειται για μια εκπαιδευτική «ευκαιρία και εμπειρία ζωής», που στοχεύει στην ενίσχυση της αριστείας του μαθητικού δυναμικού του Δήμου Αριστοτέλη, μέσω της παροχής του βέλτιστου δυνατού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος. Η ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων που παρέχονται θα αποτελέσουν ανεκτίμητα εφόδια στην μετέπειτα προσωπική, εκπαιδευτική, αλλά και επαγγελματική σταδιοδρομία και εξέλιξη του μαθητή ή της μαθήτριας που θα επιλεγεί.

Η διαδικασία απονομής της υποτροφίας είναι η τυπική που ακολουθεί πανελλαδικά το Κολλέγιο Ανατόλια, το οποίο έχει και την πλήρη ευθύνη της διασφάλισης του αδιάβλητου της διαδικασίας. Ειδικότερα, αυτή περιλαμβάνει γραπτές εξετάσεις στα Ελληνικά και στα Μαθηματικά στην ύλη της 3ης Γυμνασίου και τέλος, εξετάσεις γλωσσομάθειας Αγγλικών (Επίπεδο Β2). Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές/τριες που κατοικούν στο Δήμο Αριστοτέλη, ανεξάρτητα από το σχολείο που φοιτούν, με Γενικό Μέσο Όρο βαθμολογίας τουλάχιστον 18,5 στην Γ΄ Γυμνασίου και με οικογενειακό εισόδημα που δεν υπερβαίνει τις 30.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά οικογένειες με ένα παιδί και προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε επιπλέον παιδί.

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή πρωτοβουλία της Ελληνικός Χρυσός ο Ιωάννης Μαλεγκάνος, CSR & Social Performance Director δήλωσε: «Αναγνωρίζοντας την αξία της ποιοτικής εκπαίδευσης, αποφασίσαμε να προσφέρουμε μία σημαντική ευκαιρία σε έναν αριστούχο μαθητή ή μαθήτρια από το Δήμο Αριστοτέλη, που θα ήθελε να ανακαλύψει τα ταλέντα του/της, να κατακτήσει ξεχωριστές γνώσεις και να καλλιεργήσει δεξιότητες που θα βοηθήσουν σε όλη την ενήλικη πορεία του/της. Έχοντας απόλυτη πίστη στον μεταμορφωτικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η εκπαίδευση στην προσωπική και επαγγελματική πορεία ενός ανθρώπου, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την προοπτική να προσφέρουμε αυτή τη δυνατότητα που μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός παιδιού, βοηθώντας το να ανακαλύψει νέα μονοπάτια γνώσης και να ατενίσει με αισιοδοξία το μέλλον του».

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά έως τις 20 Μαΐου 2022 και οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, στις 20 & 21 Ιουνίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής κάνετε κλικ εδώ.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ