Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο: 22nd HEALTHWORLD CONFERENCE – Save The Date – October 2-3, 2023

To 22o Συνέδριο Healthworld θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Αθήναιον Ιντερκοντινένταλ. Η θεματολογία του εκτείνεται σε δύο εξαιρετικά σημαντικούς και αλληλένδετους άξονες, την πολιτική υγείας και την επενδυτική πολιτική της χώρας.

Στο φετινό διήμερο συνέδριο, θα συζητηθούν σε βάθος θέματα όπως οι κυβερνητικές προτεραιότητες για τον τομέα της υγείας, η χρηματοδότηση και η διακυβέρνηση του συστήματος υγείας, η διαχείριση και οι πολιτικές για τα δεδομένα υγείας, η επενδυτική και βιομηχανική πολιτική για τον τομέα του φαρμάκου, η διαχείριση της ιατροφαρμακευτικής τεχνολογίας, η αναδιάρθρωση της πρωτοβάθμιας και νοσοκομειακής περίθαλψης, ο ανασχεδιασμός της πολιτικής πρόληψης και δημόσιας υγείας και οι απαιτούμενες προϋποθέσεις ώστε η Ελλάδα να αποτελέσει κόμβο έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας στην υγεία.

Παράλληλα, θα αναλυθούν οι επιπτώσεις του κύματος της τεχνητής νοημοσύνης και της τεχνολογικής καινοτομίας στην ιατρική εκπαίδευση, την παραγωγικότητα και το σύστημα υγείας γενικότερα. Με γνώμονα αυτές τις θεματικές, ο σκοπός του HealthWorld είναι η ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών από τη διεθνή εμπειρία και η εξαγωγή ουσιαστικών συμπερασμάτων, τεκμηριωμένων προτάσεων και υλοποιήσιμων ιδεών για το σύστημα υγείας του μέλλοντος.

Η agenda του συνεδρίου θα ανακοινωθεί σύντομα και θα χαρούμε να σας υποδεχτούμε τον Οκτώβριο!

Για πληροφορίες: v.tseritzoglou@amcham.gr | www.amcham.gr

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ