ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Δυναμική επιστροφή της Διεθνούς Έκθεσης για fitness, wellness & υγεία, FIBO

Συνολικά 51.270 επισκέπτες επισκέφθηκαν τον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας και συμμετείχαν στη FIBO, τη Διεθνή Έκθεση για fitness, wellness & υγεία, η οποία επέστρεψε δυναμικά μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας, εκπροσωπούμενη στην Ελλάδα και πάλι από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Πιο συγκεκριμένα η FIBO, η οποία διοργανώνεται από την RX Austria & Germany, προσέλκυσε διεθνείς παίκτες της αγοράς από 109 χώρες, οι οποίοι συμμετείχαν με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο από συγκεκριμένα έργα και επενδυτικά σχέδια και την επιθυμία να ανακαλύψουν μια ποικιλία καινοτομιών, που είχαν καθυστερήσει να φανούν λόγω έλλειψης φυσικών συναντήσεων.

Σημειώνεται ότι στην έκθεση συμμετείχαν πάνω από 500 εκθέτες, μεταξύ αυτών, η ελληνική εταιρία REFLOORS, ενώ ταξίδεψαν αρκετοί Έλληνες με σκοπό να επισκεφθούν την έκθεση και να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία της FIBO.

«Η FIBO 2022 έδειξε ξεκάθαρα ότι: η βιομηχανία κοιτάζει μπροστά σε νέες ιδέες και νέους στόχους και γνώμονα την αυξανόμενη ενσωμάτωση της υγείας σε όλα τα τμήματα της αγοράς, καθώς η υγεία είναι πλούτος. Είμαι υπερήφανος, που η FIBO συνεχίζει να αποτελεί μια πλατφόρμα δημιουργίας τάσεων του κλάδου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Benedikt Binder-Krieglstein, CEO της διοργανώτριας RX Austria & Germany.

Σημειώνεται ότι, η FIBO έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας, στην οποία σημειώνεται αυξητική τάση στον αριθμό των Ελλήνων επισκεπτών.

Η επόμενη FIBO θα ανοίξει τις πύλες της στις 13 με 16 Απριλίου 2023 στην Κολωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 018, ή να επισκεφθεί την επίσημη ιστοσελίδα του φορέα για τις εκθέσεις https://www.german-fairs.gr/alles-diethneis-ektheseis-sti-germania/fibo/ και την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης: www.fibo.com.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ