ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: “Επώνυμα Γερμανικά προϊόντα του αιώνα”

 

Την έκθεση “Marken des Jahrhunderts” ή “Επώνυμα Γερμανικά προϊόντα του αιώνα” διοργανώνει από τις 13 Μαΐου έως τις 14 Ιουνίου, στο “Τελλόγλειο Ίδρυμα Τέχνης” στη Θεσσαλονίκη, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

 

Η έκθεση έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση της ιστορικής πορείας επώνυμων γερμανικών προϊόντων που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν στην παγκόσμια αγορά, ενώ λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο των διευρυμένων δράσεων του Επιμελητηρίου που προκύπτουν μέσα από την πλούσια ατζέντα θεματικών του σε ευρύτερους οικονομικούς, εμπορικούς και πολιτιστικούς τομείς, και στην ιδιαίτερη αυτή χρονιά του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυσή του.

 

Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή επώνυμων γερμανικών προϊόντων μέσα από μια καλλιτεχνική προσέγγιση και η ανάδειξη του σημαντικού ρόλου της αναγνωσιμότητας ενός προϊόντος στην πορεία του σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά.

 

Η είσοδος στο χώρο της έκθεσης για το κοινό είναι δωρεάν.  Τα επίσημα εγκαίνια θα λάβουν χώρα στις 13 Μαΐου 2024, με τη συμμετοχή μελών, συνεργατών και φίλων του Επιμελητηρίου, όπως και σημαντικών προσωπικοτήτων από τον χώρο της πολιτικής, της διπλωματίας και της επιχειρηματικότητας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την έκθεση “Marken des Jahrhunderts” υποστηρίζει ο γερμανικός εκδοτικός οίκος Florian Langensheidt και στο πλαίσιο αυτό ο εκδότης διέθεσε ευγενικά το συνώνυμο βιβλίο που θα συνοδεύει την έκθεση και στη Θεσσαλονίκη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ