ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: 4 βραβεία απέσπασε στα e-volution Awards

Η Ευρωπαϊκή Πίστη απέσπασε 4 βραβεία για το λανσάρισμα του ανανεωμένου www.europaikipisti.gr, στα 11α e-volution Awards, στην τελετή απονομής των e-volution Awards 2022.

Πιο συγκεκριμένα η Εταιρία διακρίθηκε με 2 Gold βραβεία στις κατηγορίες “User Interface” και “Redesign – Relaunch” και με 2 Bronze βραβεία στις κατηγορίες “Best in Banking & Insurance” και “Εξυπηρέτηση / Ικανοποίηση Πελατών”.

Το πολυβραβευμένο www.europaikipisti.gr δημιουργήθηκε σε στενή συνεργασία με τη Linakis Digital, μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες στον τομέα του ψηφιακού σχεδιασμού. Για το σχεδιασμό του εφαρμόστηκαν όλες οι σύγχρονες τάσεις και τεχνολογίες με βασικούς άξονες την υψηλή αισθητική, σε συνδυασμό με τη λειτουργική δομή, τη φιλικότητα προς τον επισκέπτη και την απλότητα της παρεχόμενης πληροφόρησης. Η μοντέρνα γραφιστική απεικόνιση, ο γρήγορος υπολογισμός ασφαλίστρων και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με την Εταιρία και τους εκπροσώπους της, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που θα συναντήσει ο επισκέπτης.

Με τα συγκεκριμένα βραβεία το www.europaikipisti.gr έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 6 διακρίσεις. Υπενθυμίζεται ότι έχει αποσπάσει ήδη βραβεία τόσο στα Ermis Awards, όσο και στα BITE Awards.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, πάντα προσανατολισμένα στη διευκόλυνση του έργου του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και στην ενίσχυση της εμπειρίας των Ασφαλισμένων κατά την αλληλεπίδρασή τους με την Εταιρία.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ