HELLENIQ ENERGY: Το πρόγραμμα “Proud of Youth” της HELLENiQ ENERGY επιβραβεύει και φέτος τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείων όμορων Δήμων

H HELLENiQ ENERGY, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας “Proud of Youth” – το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού – θα επιβραβεύσει, για ακόμη μία χρονιά, τους αριστούχους απόφοιτους Λυκείου, στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται. Ο Όμιλος βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες δίνοντας έμφαση στη στήριξη της νέας γενιάς και, για το λόγο αυτό, από το 2009 μέχρι και σήμερα έχει βραβεύσει συνολικά 4.250 αριστούχους μαθητές από 25 Λύκεια, Γενικά και ΕΠΑΛ.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους Γενικών Ενιαίων Λυκείων και Επαγγελματικών Λυκείων, οι οποίοι διακρίθηκαν για τις άριστες επιδόσεις τους κατά το σχολικό έτος 2022-2023 και είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων, Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων στο Θριάσιο, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα και Κορδελιού-Ευόσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς και του Δήμου Κοζάνης.

Με το πρόγραμμα “Proud of Youth”, η HELLENiQ ENERGY αναγνωρίζει και επικροτεί την προσπάθεια που κατέβαλαν οι μαθητές και, παράλληλα, τους στηρίζει με χρηματικά έπαθλα στα πρώτα βήματα της ζωής που θα διανύσουν ως νέοι φοιτητές. Στο πλαίσιο αυτό, θα επιβραβευτούν απόφοιτοι Λυκείων βάσει του βαθμού απολυτηρίου και των βαθμολογικών επιδόσεών τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι υποψήφιοι να έχουν βαθμό απολυτηρίου 18,1 και άνω και, ταυτόχρονα, την ίδια σχολική χρονιά ο μέσος όρος των βαθμολογιών τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις να είναι τουλάχιστον 16. Διευκρινίζεται ότι, στην επιλογή των φοιτητών που θα βραβευτούν λαμβάνεται υπ’ όψιν η βαθμολογία μόνο για τα τέσσερα μαθήματα της Ομάδας Προσανατολισμού και όχι για τα ειδικά μαθήματα, ενώ τα παιδιά των εργαζομένων του Ομίλου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι φοιτητές καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά, από την 1 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου 2023, στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://studentsawards.helleniqenergy.gr/.

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Αντίγραφο Απολυτηρίου Λυκείου έτους 2023

  • Αντίγραφο Βεβαίωσης Συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023

  • Βεβαίωση από την αρμόδια Δημοτική Αρχή ότι ο υποψήφιος είναι μόνιμος κάτοικος σε έναν από τους παρακάτω Δήμους: Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας, Μεγαρέων, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Δέλτα, Κορδελιού-Ευόσμου ή Κοζάνης.

Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από ειδική επιτροπή της HELLENiQ ENERGY. Ο τελικός κατάλογος των δικαιούχων, θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση  https://studentsawards.helleniqenergy.gr/ και στην ιστοσελίδα του Ομίλου www.helleniqenergy.gr.

Σχετικά με τη HELLENiQ ENERGY

Η HELLENiQ ENERGY, γνωστή μέχρι και πρόσφατα ως ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, είναι ένας κορυφαίος ολοκληρωμένος ενεργειακός Όμιλος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εταιρεία  ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται σε 6 χώρες, με χαρτοφυλάκιο που εκτείνεται σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα αξίας.

Η HELLENiQ ENERGY προωθεί τον ενεργειακό μετασχηματισμό σε όλες τις αγορές της,  αγκαλιάζοντας την καινοτομία και αναπτύσσοντας νέες πρωτοβουλίες.  Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει τον κορυφαίο πάροχο ενεργειακών λύσεων χαμηλών εκπομπών άνθρακα, με ορίζοντα  τη μείωση του αποτυπώματός της κατά 50% έως το 2030 και την επίτευξη μηδενικού ισοζυγίου εκπομπών έως το 2050.

H HELLENiQ ENERGY δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εφοδιασμό και εμπορία ενέργειας, εστιάζοντας πλέον ολοένα και περισσότερο σε νέες, πιο καθαρές μορφές, καθώς και σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, στο σύνολο της αλυσίδας αξίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, περιλαμβάνει τη διύλιση, τον εφοδιασμό και εμπορία πετρελαίου και πετροχημικών προϊόντων, την έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων και την εμπορία καυσίμων, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται ραγδαία στις ΑΠΕ. Η εταιρεία, μέσω κοινοπραξιών και συμμετοχών, έχει σημαντική παρουσία επίσης στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής, καθώς και στην προμήθεια και εμπορία φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

Η HELLENiQ ENERGY τοποθετεί τον άνθρωπο στο κέντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής της, έχοντας ως κύρια προτεραιότητα την εξασφάλιση μακροπρόθεσμης πρόσβασης στη βιώσιμη ενέργεια για όλους. Η εταιρεία ως βασικός επενδυτής, εργοδότης, αλλά και ενεργό μέλος της κοινωνίας έχει σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στις χώρες δραστηριοποίησής της, ενώ ταυτόχρονα φιλοδοξεί να είναι ένας σταθερά αξιόπιστος κοινωνικός εταίρος.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ