ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Νέο high tech outlet center στη Θεσσαλονίκη

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το νέο outlet και να ανακαλύψουν stock προϊόντα με όφελος έως 50%, εκθεσιακά ή και επισκευασμένα.

Ενισχύει την παρουσία της στη Βόρεια Ελλάδα η Κωτσόβολος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία εγκαινιάζει αυτές τις ημέρες το νέο outlet κατάστημά της στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, στο Περίπτερο 4 της ΔΕΘ, στη Δυτική Πύλη Συντριβανίου και σε μία έκταση 1.020 τ.μ., οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το νέο outlet και να ανακαλύψουν χιλιάδες stock προϊόντα με όφελος έως 50% απ’ όλα τα brands, εκθεσιακά ή και επισκευασμένα σαν καινούργια με εγγύηση.

Κατά όσα αναφέρονται από την εταιρεία στο νέο κατάστημα υπάρχει ατελείωτη ποικιλία σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως smartphones, wearables, κλιματιστικά, αφυγραντήρες, θερμαντικά, ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια, μικροσυσκευές κουζίνας, σκούπες, τηλεοράσεις και laptops.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο κατάστημα είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ, λειτουργεί 6 ημέρες την εβδομάδα, από Δευτέρα έως και Σάββατο, με ωράριο 11.00-19.00, και είναι έτοιμο να προσφέρει ποικιλία, εγγυημένη ποιότητα και καλύτερες τιμές, σε συνδυασμό με τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία.

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ