ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Πιστοποιήθηκε ως Great Place To Work®

Στην Κωτσόβολος, τοποθετούμε την καινοτομία στο επίκεντρο, σχεδιάζοντας το αύριο και, φέρνοντας για περισσότερο από 70 χρόνια, πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Με όραμα, μία Καλύτερη Ζωή για όλους χωρίς περιορισμούς και διακρίσεις μέσα από την τεχνολογία, επενδύουμε στους ανθρώπους μας που αποτελούν τους πρωταγωνιστές των δράσεών μας.

Με τους 2.935 ανθρώπους μας κάνουμε κάθε μέρα τη διαφορά, εξελισσόμαστε και σχεδιάζουμε το αύριο της εταιρείας.

Οι άνθρωποι μας είναι αυτοί που ανέδειξαν και πιστοποίησαν την εταιρεία ως Great Place To Work®, μέσα από τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου Trust Index που κλήθηκαν να συμπληρώσουν, από όλα τα σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο, προκειμένου να αξιολογήσουν την εταιρεία μας για την εργασιακή της κουλτούρα, το εργασιακό περιβάλλον, την αξιοπιστία, τον σεβασμό στον άνθρωπο, τη διαφορετικότητα, τη συντροφικότητα, την εσωτερική δικαιοσύνη και την υπερηφάνεια που νιώθουν ως εργαζόμενοι στην Κωτσόβολος.

Διάκριση που αντανακλά τις δράσεις της εταιρείας με επίκεντρο τους ανθρώπους μας και αποτελούν κίνητρο και δέσμευση για ακόμα περισσότερες ενέργειες γύρω από τον στόχο της Κωτσόβολος, όλοι μας να αποτελούμε μέρος της εξέλιξής της.

«Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δικαιώνει την προσπάθεια όλων μας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε καθημερινά στους ανθρώπους μας, στοχεύοντας πάντα στη συνεχή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος και στην παγίωση μίας ισχυρής εργασιακής κουλτούρας, όπου η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο αλληλοσεβασμός έχουν τον πρώτο λόγο.»

Γιάννης Βασιλάκος

«Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να νιώθουμε αυτήν τη στιγμή είναι περηφάνια. Περηφάνια που οι 2.935 εργαζόμενοι της εταιρείας μας εξέφρασαν την αναγνώρισή τους για τη σκληρή προσπάθεια που κάνουμε όλοι, ώστε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και εποικοδομητικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο κάθε άνθρωπος ακούγεται και εξελίσσεται».

Γιώργος Κουμαρτζής

Το Great Place to Work, με εκπροσώπηση σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, ερευνά και αξιολογεί επιχειρήσεις, για πάνω από 30 χρόνια, με στόχο το «χτίσιμο» μιας καλύτερης κοινωνίας, βοηθώντας τις εταιρείες να βελτιώσουν το εργασιακό τους περιβάλλον.

Με τη διάκριση αυτή, επισφραγίζουμε τη δέσμευσή μας να ενδυναμώνουμε τους ανθρώπους μας και μαζί να χτίζουμε το αύριο για την Κωτσόβολος!

Πηγή άρθρου και εικόνας: Δελτίο Τύπου/Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ