ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS: 5η Πιο Αξιοθαύμαστη Επιχείρηση για την Ελλάδα το 2023

H Πλαίσιο Computers, αναδεικνύεται για μια ακόμα χρονιά ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις που διακρίνονται για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική κοινωνική ευθύνη, λαμβάνοντας την 5η θέση στις ‘Most Admired Companies in Greece’, λίστα που καταρτίζει το Fortune Greece, για 9ο συνεχόμενο έτος.

Η έρευνα για την εταιρική φήμη πραγματοποιείται σε συνεργασία με την KPMG, με τη συμμετοχή περισσότερων από 2.200 στελεχών της αγοράς, από 440 οργανισμούς από το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας και κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Στην τελική λίστα των 20 πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων για την Ελλάδα, η οποία προκύπτει από την ψηφοφορία των ίδιων των στελεχών της αγοράς, η Πλαίσιο Computers αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στον κλάδο του retail τεχνολογίας, καταλαμβάνοντας για έβδομη χρονιά μια από τις υψηλότερες θέσεις.

Για την Πλαίσιο Computers, η κατάκτηση αυτής της θέσης αποτυπώνει τη συνολική αναπτυξιακή στρατηγική της, το συνεκτικό πλάνο επενδύσεων καθώς και τη σύνδεση την ανάπτυξής της με τη διατήρησή της ανάμεσα στους δημοφιλέστερους εργοδότες επιλογής στην Ελλάδα καθώς και με το διευρυμένο κοινωνικό της αποτύπωμα, το οποίο επιτυγχάνει  μέσα από τα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς που υλοποιεί.

Η διατήρηση του κύκλου εργασιών της στα επίπεδα ρεκόρ του 2021, η περαιτέρω ανάπτυξη της κατηγορίας των οικιακών συσκευών και η ανακαίνιση και δημιουργία δύο νέων υπερσύγχρονων καταστημάτων, στο the Mall Athens και στο Ηράκλειο Κρήτης αντίστοιχα, επιβεβαιώνουν την επιθυμία της εταιρείας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Παράλληλα, η Πλαίσιο συνεχίζει να επενδύει στους ανθρώπους της, δίνοντας τους την ευκαιρία για συνεχής ανέλιξη και επιμόρφωση. Αξίζει να αναφερθεί πως μέχρι σήμερα έχουν επενδυθεί πάνω από 50.000 ανθρωποώρες σε προγράμματα που έχουν στόχο την προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη των #plaisiopeople.

Η τελική κατάταξη της λίστας των πιο αξιοθαύμαστων εταιρειών διαμορφώνεται βάσει κριτηρίων εταιρικής φήμης, που περιλαμβάνουν την καινοτομία, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, την αξιοποίηση πόρων και εταιρικών παγίων, την εταιρική κοινωνική ευθύνη, την ποιότητα της διοικητικής ομάδας, την οικονομική επίδοση, τη μακροπρόθεσμη επενδυτική αξία, την ποιότητα προσφερόμενων προϊόντων ή υπηρεσιών και την εξωστρέφεια/τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.  

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ