Schneider Electric: Παρουσίασε τις καινοτόμες ξενοδοχειακές λύσεις της στο 100% Hotel Show

Ανάδειξη του Internet of Things και της καίριας σημασίας του ψηφιακού μετασχηματισμού των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

H Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε στο 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 23 έως τις 27 Νοεμβρίου 2020, παρουσιάζοντας τις ολοκληρωμένες λύσεις της στους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού κλάδου. Με γνώμονα τις διεθνείς τάσεις, αλλά και τις ανάγκες των πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα και παράλληλα επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, που συμβάλλουν στη βέλτιστη λειτουργία των ξενοδοχείων και στην εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων, προσφέροντας ταυτόχρονα ασφάλεια και αξιοπιστία.

Οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στην ξενοδοχειακή αγορά, καθώς και για τα προηγμένα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις της για τη βέλτιστη απόδοση, τον έλεγχο και τη διαχείριση κτιρίων, μιλώντας με εκπροσώπους της εταιρείας. Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στο ολοκληρωμένο Σύστημα Αυτοματισμού KNX που προσφέρει άνεση και επεκτασιμότητα για κάθε κτίριο καθώς και στην ευρεία σειρά των Data Center, στα UPS, στα διακοπτικά υλικά και στις πρίζες που ταιριάζουν σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες πληροφορήθηκαν για τους σταθμούς EVlink της Schneider Electric που είναι συμβατοί με όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, για κατοικίες, δημόσιο parking, εταιρικούς στόλους, εμπορικές ή κατοικημένες περιοχές.

Παράλληλα, αναδείχθηκε η ανοιχτή πλατφόρμα και αρχιτεκτονική EcoStruxure, που συνεισφέρει στη βιωσιμότητα των ξενοδοχείων, με μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης. Η πλατφόρμα αυτή αξιοποιεί την πρόοδο πολλών τεχνολογιών, όπως IoT, mobility, sensing, cloud, analytics και cybersecurity, προκειμένου να υπάρχει καινοτομία σε κάθε επίπεδο, από τα διασυνδεδεμένα προϊόντα και τον τοπικό έλεγχο (edge control), μέχρι τις εφαρμογές, τα analytics και τις υπηρεσίες.

Το όραμα της Schneider Electric για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά αφορά τις ψηφιακές τεχνολογίες και το Internet of Things, που

επιδρούν αποδεδειγμένα και καθοριστικά σε όλους τους τομείς και οδηγούν σε διαφοροποιημένη εμπειρία του πελάτη και στη βελτίωση της παραγωγικότητας των διαδικασιών.

Σχετικά με την Schneider Electric

Σκοπός της Schneider Electric είναι να ενθαρρύνει όλο τον κόσμο να αξιοποιεί στο έπακρο την ενέργεια και τους πόρους που διαθέτει, γεφυρώνοντας την πρόοδο και τη βιωσιμότητα για όλους. Αυτό, το ονομάζουμε ‘Life Is On’.
Αποστολή μας είναι να αποτελούμε τον ψηφιακό σας συνεργάτη για την Aειφορία και την Aποδοτικότητα. Προωθούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό συνδυάζοντας παγκοσμίως κορυφαίες τεχνολογίες διεργασιών και ενέργειας, συνδεσιμότητα προϊόντων από end-point έως cloud, ελέγχους, λογισμικά και υπηρεσίες, σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, συνθέτοντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης, για Κατοικίες, Κτίρια, Data Centers, Υποδομές και Βιομηχανίες.
Είμαστε μία πολυεθνική εταιρεία, ωστόσο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε τοπικό επίπεδο. Είμαστε υπέρμαχοι των ανοιχτών προτύπων και των συνεργατικών οικοσυστημάτων που εργάζονται με πάθος για τις αξίες μας για έναν ουσιαστικό επιχειρηματικό σκοπό και ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που προωθεί τη συμμετοχή και την πρωτοβουλία από όλους.

Πηγή άρθρου και εικόνας: από Δελτίο Τύπου / Newsletter

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ