Βραβείο Ποιότητας Προϊόντων και Υπηρεσιών

Το βραβείο ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών απονεμήθηκε στην Πλαίσιο Computers με βάση τα αποτελέσματα έρευνας Leading Com της Hay Group, Leading Companies, που διενεργήθηκε φέτος για πρώτη φορά στη χώρα μας.


Το βραβείο αυτό αποτελεί μια ακόμα σημαντική διάκριση για την Πλαίσιο καθώς επιβεβαιώνει ότι παρέχει με επιτυχία στους πελάτες της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα όπως:  • Πολυκαναλική εξυπηρέτηση μέσω καταλόγων, internet, καταστημάτων και ενός ειδικού τμήματος εξυπηρέτησης επιχειρήσεων.

  • 4ώρη αναβάθμιση και τεχνική υποστήριξη υπολογιστών από τα ειδικά τμήματα τεχνικής υποστήριξης και αναβάθμισης σε 17 σημεία πανελλαδικά.

  • Συναρμολόγηση των υπολογιστών Turbo-X στα μέτρα του πελάτη με 24 ώρες παράδοση.

  • 12ώρη τηλεφωνική υποστήριξη (09:00 μμ ? 21:00 μμ).

  • Όλες οι συσκευές προς επίδειξη και σε πλήρη λειτουργία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας Leading Companies, η οποία διενεργείται σε πολλές χώρες του εξωτερικού, αξιολογήθηκαν οι σημαντικότερες 260 σε μέγεθος επιχειρήσεις, ενώ αξιολογητές είναι τα ανώτατα στελέχη των επιχειρήσεων αυτών. Βασικό στοιχείο αξιολόγησης είναι η «εικόνα» που δημιουργούν οι επιχειρήσεις στους αξιολογητές, ανεξαρτήτως αντικειμενικών μεγεθών.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΛΑΙΣΙΟ καταφέρνει να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενώ παράλληλα αυξάνει σημαντικά το μερίδιο αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται, διατηρώντας την κερδοφορία της σε υψηλά επίπεδα.


Πηγή: http://www.presspoint.gr

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ