The Coca-Cola Company: Κοινωνικός Απολογισμός 2009-2010

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η The Coca-Cola Company εκδίδει τον Κοινωνικό Απολογισμό της, ο οποίος αφορά στην περίοδο Αύγουστος 2009 – Σεπτέμβριος 2010, και έχει τίτλο: «Η δέσμευσή μας να κάνουμε μια θετική διαφορά στον κόσμο».

Ο απολογισμός αυτός απεικονίζει τις προσπάθειες όλων των ανθρώπων της The Coca-Cola Company και των εμφιαλωτών της σε όλο τον κόσμο για βιώσιμη ανάπτυξη, παρουσιάζοντας την πρόοδό μας, καθώς και τους τομείς οι οποίοι επιδέχονται βελτίωση.

Και αυτή τη χρονιά, ο απολογισμός μας έχει δομηθεί με βάση τους 7 άξονες του «LIVE POSITIVELY», δηλαδή της συνεχούς μας δέσμευσης να κάνουμε τη θετική διαφορά, επανασχεδιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και ζούμε, έτσι ώστε η βιωσιμότητα να είναι μέρος οποιασδήποτε δραστηριότητάς μας.

Στη The Coca-Cola Company, η εταιρική μας παρουσία δεν περιορίζεται στην παραγωγή προϊόντων. Σε συνεργασία με τους εμφιαλωτές μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ως το «Σύστημα» της Coca-Cola, και καθημερινά προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των κοινωνιών όπου λειτουργούμε και να ανταποκρινόμαστε σε αυτές.

Στην Ελλάδα, το Σύστημα της Coca-Cola αποτελείται από την Coca-Cola Hellas, θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company, με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, και την Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola Hellenic που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές της The Coca-Cola Company, παγκοσμίως.

Μαζί χαράζουμε κοινή πορεία σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με συνείδηση ότι δραστηριοποιούμαστε σε κοινωνίες, και όχι σε αγορές.

 



<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ