Εθελοντική προσφορά από εργαζόμενους του συστήματος της Coca-Cola και αθλητές των Special Olympics Hellas στο Πάρκο «Α. Τρίτσης»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εθελοντική προσφορά των εργαζομένων του Συστήματος της Coca-Cola στην Ελλάδα (Coca-Cola Hellas & Coca-Cola Τρία Έψιλον) που διοργανώθηκε την Κυριακή, 17 Οκτωβρίου στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον. Η εκδήλωση είχε θέμα την προστασία του περιβάλλοντος και τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς.

Η φετινή εκδήλωση ανέδειξε και την αξία της διαφορετικότητας μέσα από παρουσία αθλητών του κινήματος Special Olympics Hellas.

Συνολικά, περίπου 150 εργαζόμενοι του Συστήματος της Coca-Cola στην Ελλάδα, οι οικογένειες τους και αθλητές των Special Olympics Hellas έγιναν μια ομάδα και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και του Οργανισμού Διοίκησης και Διαχείρισης του Πάρκου «Α. Τρίτσης» έζησαν μια ξεχωριστή Κυριακή βιώνοντας τις αξίες της εθελοντικής προσφοράς.

Ενημερώθηκαν για τη μοναδική βιοποικιλότητα του Πάρκου και συμμετείχαν ενεργά σε σειρά εθελοντικών δράσεων όπως σκάλισμα, βάψιμο, συντήρηση και καθαρισμός περιοχών του Πάρκου για την προστασία ενός από τα τελευταία καταφύγια άγριας ζωής στο αστικό περιβάλλον της Αθήνας.

Καίρια ήταν και η συμβολή της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης η οποία φρόντισε για τη συλλογή και διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ