Με την ασφάλεια της Interamerican

Οι αθλητές της Ελληνικής Ομάδας Αστέγων βάζουν γκολ στη φτώχεια και κερδίζουν τον αγώνα της ζωής, έχοντας στον πλευρό τους -στις εξέδρες, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, αν χρειαστεί- την Interamerican.


Η ασφαλιστική εταιρεία ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κοινωνικό κάλεσμα να υποστηρίξει ενεργά την προσπάθεια της ελληνικής ομάδας που προετοιμάζεται εντατικά, ενόψει της συμμετοχής της στο 5ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων.


Η INTERAMERICAN παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη στους αθλητές, τόσο για το διάστημα της προετοιμασίας και των προπονήσεων όσο και για τους αγώνες τής τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Δανίας, Κοπεγχάγη (28 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2007).


Πρόκειται για πρωτοβουλία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Interamerican «Πράξεις Ζωής» με αποδέκτες τους άστεγους, τους πρόσφυγες και τους ανθρώπους που ήταν εξαρτημένοι από ψυχοτρόπες ουσίες και διεκδικούν και πάλι το δικαίωμα της επανένταξης στην κοινωνία όλων μας.


Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας ρίχνονται στη μάχη του γκολ και της κατάκτησης της νίκης, έχοντας πλέον την ηρεμία που τους παρέχει η ασφάλεια της Interamerican.


Πηγή: http://www.presspoint.gr/.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ