Επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Παιανίας του Παναθηναϊκού

Την Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αθλητικό Κέντρο Παιανίας του Παναθηναϊκού, στα Πλαίσια του Προγράμματος Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Συγκεκριμένα, οι εκπαιδευόμενοι ξεναγήθηκαν στο Μουσείο του Παναθηναϊκού, παρακολούθησαν την πρωινή προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες.

Οι παίκτες έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, την ευαισθησία τους και υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τους εκπαιδευόμενους. Οι εκπαιδευόμενοι απόλαυσαν τα «αστέρια» του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και έφυγαν με ένα τεράστιο χαμόγελο. Συγκινητική στιγμή για έναν εκπαιδευόμενο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ήταν όταν τον προσέγγισε το ίνδαλμά του, ο Γιώργος Καραγκούνης. 

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο και λίγο πριν την αποχώρηση από το Αθλητικό Κέντρο οι εκπαιδευόμενοι παρέλαβαν δώρα από την μπουτίκ, τα οποία με όσα προαναφέρθηκαν χάρισαν συγκίνηση και χαρά στο Προσωπικό και στους εκπαιδευόμενους.

Ιδιαίτερη μνεία και θερμές ευχαριστίες, στον προπονητή, στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο και στην κα Ανδρέου Ρένα για την οργάνωση, που με την ανθρώπινη προσέγγισή τους στήριξαν τους στόχους κοινωνικοποίησης των Ατόμων με Αναπηρίες.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ