Σημείωσε μεγάλη επιτυχία η συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Ερμηνεύτριες:
Έλλη Πασπαλά – Μάρθα Φριντζήλα – Ηρώ Σαΐα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την, Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, η Συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο, για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Ο Σταύρος Ξαρχάκος με την Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής και τις κυρίες Έλλη Πασπαλά, Μάρθα Φριντζήλα και Ηρώ Σαΐα καθήλωσαν κυριολεκτικά τους 5.000 παρευρισκομένους με τις μελωδίες και τις ερμηνείες τους.

Το κατάμεστο θέατρο σιγοτραγουδούσε γνώριμους στίχους του Νίκου Γκάτσου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Κώστα Φέρρη κ.α., μελοποιημένους από το Μάνο Χατζηδάκι, το Μίκη Θεοδωράκη και το Σταύρο Ξαρχάκο δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα υπό το φως της τελευταίας πανσελήνου  του καλοκαιριού. 

Όσοι παραβρέθηκαν στο Ηρώδειο απόλαυσαν μια μοναδική μουσική βραδιά ενισχύοντας ταυτόχρονα το δύσκολο έργο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί και των 10 σωματείων της, για τα παιδιά σε ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια της χθεσινής βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης Μαζί για το Παιδί, καθότι η Ένωση κατάφερε να καλύψει όλα τα έξοδα της συναυλίας με τη βοήθεια των πολύτιμων χορηγών της.

Στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία έδωσαν το παρών πολλοί επώνυμοι καθώς και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό και τον επιχειρηματικό χώρο, όπως ο συνθέτης και πρώην Υπουργός Πολιτισμού Θάνος Μικρούτσικος, ο Μανώλης Μητσιάς, η Μαίρη Λίντα, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Χρήστος Θηβαίος και πολλοί άλλοι.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ