Αλλαγές στην Εμπορική Διεύθυνση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

O Νίκος Ζώης και ο Alexander Koch αναλαμβάνουν την ευθύνη της Εμπορικής Διεύθυνσης μετά τη μετακίνηση του Αλέκου Δανιηλίδη στην Γενική Διεύθυνση της Heineken Σερβίας

Αλλαγές στην Εμπορική Διεύθυνση ανακοίνωσε η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σε συνέχεια της μετακίνησης του Αλέκου Δανιηλίδη, Εμπορικού Διευθυντή της εταιρίας, ο οποίος  μετά από 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εταιρία αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Heineken Σερβίας. Έτσι την ευθύνη της Εμπορικής Διεύθυνσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας θα έχουν ο Διευθυντής Πωλήσεων Νίκος Ζώης και ο Διευθυντής Marketing Alexander Koch.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Jac van Herpen δήλωσε σχετικά, «Η τοποθέτηση του Αλέκου Δανιηλίδη στην ηγεσία της Heineken Σερβίας, είναι αποτέλεσμα της σημαντικής και πολύτιμης συνεισφοράς του στην επιτυχία της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξε από τις διαφορετικές θέσεις του στην Εμπορική Διεύθυνση. Τον ευχαριστούμε για το πάθος και την αφοσίωσή του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του ρόλο».

Ο Νίκος Ζώης μέλος της οικογένειας της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας το 1991, ξεκίνησε την πορεία του στην εταιρία ως επιθεωρητής πωλήσεων, ενώ μετά την πολυετή πείρα του σε όλα τα κανάλια της Διεύθυνσης Πωλήσεων και τη θητεία του ως Διευθυντή Πωλήσεων στη Heineken Βουλγαρίας, ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδας το Μάρτιο του 2010. Ο Alexander Koch ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή Marketing στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το Σεπτέμβριο του 2011, διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο του marketing και των πωλήσεων, προερχόμενος από την Bralirwa S.A. -εταιρία του ομίλου της Heineken στην Rwanda.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ