Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ διακρίνεται στα Famous Brands για 6η συνεχή χρονιά

Οι καταναλωτές της έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για ακόμα μία φορά.

Η No1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, έλαβε για 6η συνεχή χρονιά ψήφο εμπιστοσύνης, στην έρευνα Famous Brands, από τους Έλληνες καταναλωτές, οι οποίοι την διέκριναν ως τη μάρκα με την καλύτερη φήμη στην κατηγορία Ηλεκτρονικών & Ηλεκτρικών Συσκευών.

Η έρευνα Famous Brands, η οποία πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, πρόκειται για ένα θεσμό, στον οποίο οι ίδιοι οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα τις μάρκες με την καλύτερη φήμη, σε κάθε μία από τις 34 κατηγορίες που εξετάζονται. Πιο συγκεκριμένα, η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ διακρίθηκε από το ελληνικό κοινό, το οποίο αυθόρμητα απάντησε πως η μάρκα με την καλύτερη φήμη στην κατηγορία Ηλεκτρονικών & Ηλεκτρικών Συσκευών είναι η εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας, ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, κ. Κώστας Στράτης, δήλωσε: «Στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ έχουμε αποδείξει ότι στεκόμαστε πάντα δίπλα στον καταναλωτή και τον στηρίζουμε σε κάθε του πρόβλημα. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αυτή την περίοδο, έχει διαμορφώσει νέες ισορροπίες στις αγοραστικές συνήθειες. Οι καταναλωτές σήμερα πραγματοποιούν λεπτομερείς έρευνες αγοράς, αναζητώντας ουσιαστικές προσφορές και πολύ χαμηλές τιμές. Για τους παραπάνω λόγους και επειδή η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ προσφέρει πάντα την καλύτερη δυνατή λύση στον Έλληνα καταναλωτή, συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της προτίμησής τους, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι καταναλωτές επιμένουν στις γνωστές και ποιοτικές μάρκες, καθώς ξέρουν ότι εκείνες θα τους επιστρέψουν προστιθέμενη αξία. Φαίνεται λοιπόν, πως είμαστε στο σωστό δρόμο, καθώς οι καταναλωτές μας επιβραβεύουν με την επιλογή τους, διατηρώντας μας σταθερά εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην κορυφή».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ