Συμμαχία για την Ηλεία

Πρόγραμμα 60.000.000 ευρώ για τη στήριξη των πληγέντων, την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και την ενίσχυση των μηχανισμών πρόληψης και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές του 2007, πέρα από τις ανεπανόρθωτες ανθρώπινες απώλειες, άφησαν πίσω τους ανυπολόγιστες υλικές ζημιές, εκτεταμένη καταστροφή του φυσικού μας περιβάλλοντος, σημαντική διατάραξη της οικονομικής ζωής πολλών νομών της πατρίδας μας και μια βαριά ευθύνη σε όλους τους Έλληνες πολίτες για να ενεργοποιηθούν και να αποτρέψουν ή έστω περιορίσουν ανάλογες καταστροφές στο μέλλον.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και η Eurobank EFG, πιστοί στις αρχές της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, που ο ιδρυτής τους Γιάννης Λάτσης τούς ενέπνευσε και καλλιέργησε, κινητοποιήθηκαν άμεσα. Με υψηλό αίσθημα καθήκοντος απέναντι στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας και σε συντονισμό με την Ελληνική Πολιτεία, έθεσαν ταχύτατα σε εφαρμογή, ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα ανασυγκρότησης των πυρόπληκτων περιοχών, οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων πολιτών, ενίσχυσης των εθνικών και εθελοντικών μηχανισμών δασοπροστασίας και αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα που φέρει τον τίτλο «Είναι Καθήκον μας» έχει συνολική διάρκεια 3 ετών και πανελλαδική κάλυψη, με έμφαση ωστόσο στους βαριά πυρόπληκτους νομούς και ιδιαίτερα στο Νομό Ηλείας.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.inekathikonmas.gr.


Συμμαχία για την Ηλεία

https://www.youtube.com/watch?v=9wSoIo30rKo

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ