Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο Στέφανος Γιόκαρης, εξέχον στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς και αγαπητό μέλος της οικογένειας της Eurolife Ασφαλιστική

Τη Δευτέρα 27 Αυγούστου έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο Στέφανος Γιόκαρης, εξέχον στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς και αγαπητό μέλος της οικογένειας της Eurolife Ασφαλιστική.

Ο Στέφανος Γιόκαρης, γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1959. Προερχόμενος από την Ασφαλιστική εταιρία Generali Life Hellas, εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της «EFG Eurolife Ασφαλιστική» το 2000 και εξελίχθηκε πολύ σύντομα σε ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της εταιρίας. Η σημαντική εμπειρία του σε ασφαλιστικά θέματα, ο επαγγελματισμός του, η συναδελφικότητα και το χιούμορ αλλά κυρίως το ήθος και η ευγένειά του είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την προσωπικότητά του και τον οδηγούσαν στο να γίνεται γρήγορα κεντρικός πυρήνας μιας ομάδας συνεργασίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife Ασφαλιστική Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ενημερώνοντας το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας για την απρόσμενη απώλεια του Στέφανου Γιόκαρη σημείωσε:

«Ο Στέφανος υπήρξε για εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να δουλέψουμε μαζί του, πρώτα απ΄ όλα ένας εξαιρετικός και πολύ αγαπητός άνθρωπος. Αποτέλεσε για όλους μας και για μένα προσωπικά πολύτιμο συνεργάτη του οποίου η γνώμη είχε βαρύνουσα σημασία και η δουλειά διακριτό αποτέλεσμα. Αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα τον θυμόμαστε πάντα».

Στη μνήμη του Στέφανου Γιόκαρη ο Όμιλος Εurobank και η Eurolife Ασφαλιστική θα πραγματοποιήσουν δωρεά στην  Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ