Συμμετοχή στην παρουσίαση του «EuroCharity Yearbook 2011/12 – Leadership for Sustainability»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 5 συνεχόμενη χρονιά η παρουσίαση της φετινής έκδοσης της σειράς EuroCharity Yearbook 2011/12 με τίτλο: «Leadership for Sustainability», χορηγός επικοινωνίας της οποίας ήταν μεταξύ άλλων και η Think Plus.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη αίθουσα όπου περισσότερα από 200 άτομα, φίλοι και συνεργάτες τίμησαν με την παρουσία τους την EuroCharity, στο Κεντρικό Αναγνωστήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος. Ανάμεσά τους ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκοί και ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών και φορέων, οι οποίοι παράθεσαν τις απόψεις τους σχετικά με την αειφόρο ηγεσία και συμμετείχαν στο διάλογο που πραγματοποιήθηκε.

Με την ακόλουθη επιστολή της η EuroCharity ευχαρίστησε τη Think Plus για τη συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης.

«Αγαπητοί συνεργάτες,

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την πολύτιμη υποστήριξή σας στην παρουσίαση της φετινής έκδοσης της σειράς EuroCharity Yearbook, με τίτλο: “EuroCharity Yearbook 2011/12 – Leadership for Sustainability”, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου. Ευελπιστούμε ότι θα σας έχουμε στο πλευρό μας σε παρόμοιες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε στο μέλλον, προάγοντας από κοινού θέματα που άπτονται της εταιρικής υπευθυνότητας και της Αειφορίας».
  
Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με την εκδήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο: www.eurocharity.gr/el/story/14565.<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ