Υπενθύμιση: 2ος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Ερευνας & Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!»

Λίγες μόνο μέρες έχουν απομείνει για την υποβολή και των δικών σας καινοτόμων προτάσεων στο 2ο διαγωνισμό «Η Ελλάδα Καινοτομεί!»

Με στόχο την ενθάρρυνση της έρευνας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας ως τους βασικούς πυλώνες για την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της χώρας, ο ΣΕΒ και η Eurobank EFG, συνδιοργάνωσαν, το 2010, τον 1ο Διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!».

Συνεχίζοντας να στηρίζουμε την Ελλάδα της προοπτικής και της δημιουργίας, κάναμε το Διαγωνισμό αυτό θεσμό!

Φέτος, συνδιοργανώνουμε το 2ο Διαγωνισμό Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!», φιλοδοξώντας να αναδείξουμε νέες καινοτόμες ιδέες, που θα συμβάλουν στην προσπάθεια να ξαναμπεί η Ελληνική Οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης.

Στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη δημιουργικών προτύπων, η συνεισφορά της ελληνικής επιχειρηματικής και ερευνητικής κοινότητας, που μάχεται και δημιουργεί καθημερινά, κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Με την πεποίθηση ότι μοιραζόμαστε την κοινή επιδίωξη για μια βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας με άξονες την καινοτομία και τη δημιουργική δουλειά, σας προσκαλούμε να υποστηρίξετε την πρωτοβουλία μας, δοκιμάζοντας τη συμμετοχή σας σ’ αυτόν.

Η διάκριση στο διαγωνισμό προσφέρει ευρεία προβολή που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων,  το ειδικό λεύκωμα και τη συμμετοχή στις περιφερειακές εκθέσεις που θα γίνουν σε σημαντικά κέντρα ερευνητικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον προσφέρει  την επιβράβευση που προκύπτει από τη διάκριση μέσω μιας διαδικασίας που βασίζεται στη συνεισφορά ειδικών αξιολογητών. Συνεπώς  μια διάκριση στο διαγωνισμό αποτελεί ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο προβολής για ερευνητές και καινοτόμους επιχειρηματίες που αναζητούν συνεργασίες προκειμένου να ωριμάσουν και να εξελίξουν το έργο τους.

Από τον ΣΕΒ, ο κ. Μιχάλης Μητσόπουλος (τηλ.:  211 500 6182) και η κ. Θεοδώρα Αχειμάστου (τηλ.: 211 500 6133 ή 211 500 6164), Προϊσταμένη Υποστήριξης Υπηρεσιών της Eurobank, βρίσκονται στη διάθεσή σας για να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήματά σας και να σας δώσουν όποιες διευκρινίσεις θελήσετε.

Σημειώνεται ότι αναλυτική πληροφόρηση για τους όρους του διαγωνισμού και για τις προϋποθέσεις συμμετοχής, αλλά και πληροφορίες για την πορεία του πρώτου διαγωνισμού και όσων διακρίθηκαν σε αυτόν, μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδικτυακό τόπο www.kainotomeis.gr.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η υποβολή των προτάσεων ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου 2012.


On-line υποβολή πρότασης: www.kainotomeis.gr/ContestForm.aspx1 χρόνο μετά: νανοτεχνολογία για καθαρό αέρα

1 χρόνο μετά: εμβόλιο για σκλήρυνση κατά πλάκας

1 χρόνο μετά: φωτοβολταϊκά σε κάθε τζάμι

1 χρόνο μετά: αυτόματη και έξυπνη φυσικοθεραπεία


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ