Διάκριση της KPMG: Δεύτερη παγκοσμίως ως ο Καλύτερος Εργοδότης

Μεγάλη διάκριση για την KPMG που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ψηφίζεται ως ο δεύτερος πιο «ελκυστικός» εργοδότης παγκοσμίως σύμφωνα με τη λίστα του Universum «The World’s Most Attractive Employer». H KPMG έρχεται αμέσως μετά τη Google και βρίσκεται στην κορυφή ανάμεσα στις υπόλοιπες Big Four εταιρείες.

Περισσότεροι απο 75.000 φοιτητές από τα κορυφαία πανεπιστήμια 12 μεγάλων οικονομικά χωρών (Βραζιλία, Καναδάς, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ινδία, Ιταλία, Ιαπωνία. Ρωσία, Ισπανία. Η.Π.Α και Βρετανία) ρωτήθηκαν για τους 50 ιδανικότερους εργοδότες αυτή την περίοδο δίνοντας στην KPMG αυτή την τιμητική θέση.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της KPMG στην Ελλάδα, κ. Μάριος Τ. Κυριάκου, τονίζει: «Η συνεχής αναγνώριση από τους νέους αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά. Αυτό δείχνει ότι οι προσπάθειες της KPMG παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα να βρίσκεται κοντά στα στελέχη του μέλλοντος έχουν αποδώσει καρπούς. Δέσμευση μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στο να διαλέγουμε τους καλύτερους, κάνοντας έτσι τη διαφορά για τους πελάτες μας».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ