Η Κωτσόβολος διπλασιάζει τα παιδικά χαμόγελα

 H γνωστή αλυσίδα καλεί τους καταναλωτές να υποστηρίξουν το «Χαμόγελο του Παιδιού» και διπλασιάζει το ποσό που θα συγκεντρωθεί στους κουμπαράδες των καταστημάτων της

Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, με τη βοήθεια των καταναλωτών από όλη τη χώρα, προχωρά σε μια νέα ενέργεια υποστήριξης για το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Πιο συγκεκριμένα από τη Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου έως και το τέλος της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων στις 28 Φεβρουαρίου, στα 26 καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος όπου υπάρχουν οι ειδικοί κουμπαράδες του «Χαμόγελου του Παιδιού», όλοι οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν υποστηρίζοντας το έργο του οργανισμού.
Στο τέλος της ενέργειας η Κωτσόβολος θα διπλασιάσει το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί στους κουμπαράδες των καταστημάτων της και θα το αποδώσει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» υποστηρίζοντας την οργάνωση στο δύσκολο αλλά αξιέπαινο έργο της. 
Οι φίλοι του «Χαμόγελου του Παιδιού» και οι καταναλωτές που επιθυμούν να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια μπορούν να βρουν τους ειδικούς κουμπαράδες στα παρακάτω καταστήματα:
Νέα Ερυθραία
Κατερίνη
Σέρρες
Λάρισα
Κόρινθος
Θεσσαλονίκη, Πυλαία
Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος
City Plaza
Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Ηλιούπολη
Περιστέρι
The Mall Athens
Μενίδι
Χαϊδάρι
Πύργος
Πέτρου Ράλλη
Άργος
Κηφισιά
Χαλκίδα
Λεωφόρος Συγγρού
Βριλήσσια
Ευκαρπία
Κέρκυρα
Πάτρα
Καλαμάτα
Αγρίνιο
Ιωάννινα
Με αφορμή την ανακοίνωση για τη νέα ενέργεια υποστήριξης του «Χαμόγελου του Παιδιού», o κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Είναι χαρά μας που συνεργαζόμαστε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και καλούμε όλους τους φίλους, τους πελάτες μας αλλά και όποιον θέλει να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια, να έρθουν στα καταστήματά μας να αναζητήσουν και να ενισχύσουν τους κουμπαράδες. Η εταιρεία μας θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωθεί και θα το αποδώσει στον οργανισμό προκειμένου να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το πολυσύνθετο έργο του. Με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, στεκόμαστε πάντα δίπλα σε όλους όσους έχουν πραγματική ανάγκη και προσφέρουμε υλική και ηθική υποστήριξη σε κοινωφελείς σκοπούς και σε ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια. Είναι ανάγκη να αναδείξουμε τη σημασία της συλλογικότητας και της κοινωνικής υπευθυνότητας σε μια εποχή που οι έννοιες αυτές χρειάζονται σε όλους όπως ποτέ άλλοτε».
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ