«Θα συνεχίσουμε δυναμικά και φέτος»

Συνέντευξη του Chris Matthews, Aντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Kωτσόβολος Dixons South – East Europe, στον Δημήτρη Τσουκαλά, «Retailbusiness», Τεύχος 454,

Ο Chris Matthews της Kωτσόβολος Dixons South – East Europe είναι ένας από τους manager λιανεμπορίου, που οι δυσκολίες της ελληνικής αγοράς φαίνεται ότι τον έκαναν καλύτερο και τον οδήγησαν μπροστά. Αυτό φάνηκε και από την απόφαση της Dixons να του αναθέσει από τα τέλη Σεπτεμβρίου προσωρινά καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου και για τις αγορές της Βόρειας Ευρώπης μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2013, που ανέλαβε ο νέος επικεφαλής Βόρειας Ευρώπης, Jaan Ivar Semlitsh. Η τοποθέτηση του κ. Matthews, ο οποίος αυτό το διάστημα διατηρούσε και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου για την ελληνική αγορά, σε μια τόσο υπεύθυνη και νευραλγική θέση δείχνει την εμπιστοσύνη της Dixons στο πρόσωπό του, ενώ είναι αποτέλεσμα της θετικής πορείας που έχει ήδη σημειώσει ως επικεφαλής της εταιρείας στη χώρα.

Ο Chris Matthews μας μιλάει για τη μεγάλη διάκριση στα RETAILBUSINESS AWARDS 2012, την αγορά ηλεκτρικών-ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και τα πλάνα της Κωτσόβολος για το άμεσο μέλλον.

Παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένη τη συνέντευξη.


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ