Η γιορτή της γυναίκας πλέον… στις 27 Μαρτίου με τη στήριξη της TENA

Όσο και αν οι καιροί άλλαξαν oι γυναίκες διατηρούν τις αξίες και την ομορφιά τους αναλλοίωτες

Η SCA Hygiene Products και η ΤENA Lady, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας τους c/o Life τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με ειδική εκδήλωση που διοργάνωσαν στις 27 Μαρτίου στον πολυχώρο «7ος» στη στοά Καλλιγά της πλατείας Συντάγματος. Στην εκδήλωση συμμετείχαν  περισσότερες από 200 εκπρόσωποι  του ωραίου φύλου, οι οποίες επιβεβαίωσαν πως η ομορφιά και η ζωντάνια δε γνωρίζουν ηλικία.

Σε μία ιδιαίτερα ζεστή βραδιά γυναίκες όλων των ηλικιών, ενημερώθηκαν για το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, διασκέδασαν, χόρεψαν, περιποιήθηκαν τον εαυτό τους και το πιο σημαντικό, επιβεβαίωσαν πως η γυναίκα γιορτάζει κάθε μέρα.

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη, με το γνωστό της χιούμορ, ήταν η απόλυτη οικοδέσποινα αλλά και παρουσιάστρια της εκδήλωσης, σε μία βραδιά γεμάτη ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, από ενημέρωση γύρω από το ζήτημα της ακράτειας από εξειδικευμένες φυσικοθεραπεύτριες, μέχρι χορό τάνγκο, μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου και χεριών, καθώς και μαθήματα πλεξίματος. Παράλληλα, ο Διευθυντής Marketing της TENA Retail, Ιάσονας Καπλάνης μαζί με την Μαρία Καβογιάννη κλήρωσαν τις 17 τυχερές κυρίες που κέρδισαν τα δώρα της εκδήλωσης, μαζί με τις φίλες τους.

Η TENA, ηγετικό brand της SCA Hygiene Products, δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων υγιεινής και αποτελεί μια από τις κορυφαίες μάρκες διεθνώς, καθώς χαρακτηρίζεται από την καινοτομία και τα νέα πρότυπα υγιεινής που θέτει για τη σύγχρονη κοινωνία. Στόχος της είναι να βελτιώσει τη ζωή όλων των ατόμων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ακράτειας, το οποίο ταλαιπωρεί σήμερα εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, μια στις τέσσερις γυναίκες θα παρουσιάσουν κάποια μορφή αδυναμίας της ουροδόχου κύστης κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ