Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Members-to-Members της εταιρείας KPMG, για τα μέλη της EuroCharity

Τη δεύτερη Members-to-Members συνάντηση για το 2013 πραγματοποίησε η EuroCharity για την εταιρεία-μέλος KPMG Σύμβουλοι Α.Ε. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 14 Μαρτίου στα κεντρικά γραφεία της KPMG ενώ παρευρέθησαν πάνω από 30 εκπρόσωποι εταιρειών και οργανώσεων, μέλη της EuroCharity. Η εταιρεία παρουσίασε την εταιρική ταυτότητα και τις δραστηριότητές της αναφορικά με θέματα βιώσιμης ανάπτυξης.

Xαιρετισμό προς τους παραβρισκόμενους απηύθυναν oι κ.  Βαγγέλης Αποστολάκης, Επικεφαλής Συμβουλευτικού Τμήματος της KPMG και κ. Μιχάλης Σπανός Διευθύνων Εταίρος της EuroCharity.

Η κ. Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια, COO της KPMG παρουσίασε στα μέλη της EuroCharity τις δραστηριότητες της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο αλλά και στην ελληνική αγορά.

Στη συνέχεια, ο κ. Γιώργος Ραουνάς, Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής Τμήματος Επιχειρηματικών Συμβουλών της KPMG μίλησε για το πώς οι πελάτες της εταιρείας κάνουν πράξη τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ ο κ. Δημήτρης Αποστολίδης, Επιβλέπων Ανώτερος Σύμβουλος, Υπηρεσίες Κλιματικής Αλλαγής  αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ενασχόληση της KMPG διεθνώς με θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Τέλος η κ. Κυριάκου πήρε τη σκυτάλη και παρουσίασε εκτενώς τις δραστηριότητες της KPMG στην Ελλάδα για θέματα βιώσιμης ανάπτυξης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία μικρή δεξίωση που παρέθεσε η εταιρεία προς τους εκπροσώπους των εταιρειών και οργανώσεων μελών της EuroCharity που παραβρέθηκαν στη συνάντηση Μ2Μ.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ