Εθελοντική προσφορά εργαζομένων Citibank ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας

Η Citibank, Μεγάλος Ευεργέτης της ΕΛΕΠΑΠ, βρίσκεται σταθερά κοντά στην ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της, παιδιά με κινητική αναπηρία, στηρίζοντας από το 2009 το Πρόγραμμα Θεραπευτικής Κολύμβησης του Ιδρύματος.

Κοντά στην ΕΛΕΠΑΠ και τα παιδιά της και οι εργαζόμενοι της Citibank, που για δεύτερη συνεχή χρονιά και στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Κοινωνικής Προσφοράς» της Citi Ελλάδος, επισκέφτηκαν το Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας στο Παγκράτι, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.

Με την καθοδήγηση των έμπειρων ειδικών παιδαγωγών του Προγράμματος Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης-Μονάδας Ειδικής Προσχολικής Αγωγής, ζωγράφισαν σε καμβάδες τις τέσσερις εποχές του χρόνου, δημιουργώντας με πολλή αγάπη και φροντίδα μικρά έργα τέχνης που θα στολίσουν τους χώρους εκπαίδευσης των μικρών μαθητών, τη νέα σχολική χρονιά.

Η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ κ. Μαριάννα Μόσχου, υποδέχθηκε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Citi Ελλάδος κ. Grant Carson, και του πρόσφερε από τα παιδιά του Ιδρύματος, αναμνηστικά δώρα, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Η ΕΛΕΠΑΠ για την ευόδωση του έργου  της, στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στους εθελοντές της.

Δεκάδες εθελοντές στηρίζουν με την αγάπη τους και την προσφορά τους, τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις της, στέλνοντας σε όλους ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

΄Ολη η οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ, ευχαριστεί ολόψυχα τη Citibank και τους εργαζόμενούς της για τη συνεχή ουσιαστική και πολύτιμη στήριξη, αλλά και τημεγάλη αγκαλιά που έχει ανοίξει για τα παιδιά της.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ