Η Schneider Electric στηρίζει δυναμικά τους επαγγελματίες με τα νέα προγράμματα και workshops του Κέντρου Εκπαίδευσης Πελατών

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, πραγματοποιεί μια μεγάλη σειρά από νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πελατών της, με σκοπό την παροχή δεξιοτήτων και τεχνογνωσίας προς τους μηχανικούς, μελετητές, εγκαταστάτες, τεχνικούς για θέματα ηλεκτρισμού, αυτοματισμού και εξοικονόμησης ενέργειας. Έχοντας ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μάιο του 2007, το Κέντρο Εκπαίδευσης Πελατών προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε συνεργάτες και πελάτες και συμβάλλει στη βελτίωση των ικανοτήτων τους μέσω της πλήρης προσφοράς της Schneider Electric.

Για το 2013, οι θεματικές ενότητες στις οποίες επικεντρώνεται το Κέντρο Εκπαίδευσης Πελατών της Schneider Electric καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος από τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της ενέργειας, όπως οι ρυθμιστές στροφών, ο βασικός αυτοματισμός, τα συστήματα κτιριακού και οικιακού ελέγχου, η διαχείριση και η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, η ασφάλεια σε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και οι αρχές σχεδιασμού Κέντρων Δεδομένων (Data Centers).

Επιπλέον, από το Μάιο του 2013, το Κέντρο Εκπαίδευσης Πελατών εγκαινίασε την υλοποίηση workshops, τα οποία θα καλύπτουν σύγχρονες θεματικές ενότητες και τεχνολογικές εφαρμογές. Συγκεκριμένα, το πρώτο workshop του 2013, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου, εστίασε στα Data Centers παρουσιάζοντας τις λύσεις διανομής ισχύος και αυτοματισμού της Schneider Electric, καθώς και των συστημάτων κλιματισμού Precision Cooling και αδιάλειπτης τροφοδοσίας της APC by Schneider Electric. Στο Workshop συμμετείχαν στελέχη μελετητικών γραφείων και σύμβουλοι μηχανικοί, οι όποιοι έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τις λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας που προβλήθηκαν από τα πρώτα στάδια σχεδιασμού των Data Centers, με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη τους και την «πράσινη» λειτουργία τους, όπως π.χ. τη μείωση του PUE ενός Data Center.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των workshops της Schneider Electric ανανεώνεται συνεχώς, ώστε οι επαγγελματίες να είναι ενημερωμένοι για τους σύγχρονους τεχνολογικούς εξοπλισμούς που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Κέντρου Εκπαίδευσης Πελατών της Schneider Electric, μπορείτε να βρείτε εδώ.
  
<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ