Ευρωπαϊκή Πίστη: Κοντά στους πυρόπληκτους

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ως ασφαλιστική εταιρία, αποτελεί εκ της φύσεως του αντικειμένου της, φορέα που λειτουργεί για να απαλύνει τον ανθρώπινο οικονομικό πόνο σε κάθε περίπτωση που άνθρωποι, οικογένειες, περιουσίες και επιχειρήσεις πλήττονται από κινδύνους όπως η φωτιά, ο σεισμός, οι πλημμύρες κ.α.

Ως ελάχιστο πρακτικό δείγμα ευαισθησίας και συμπαράστασης στους πληγέντες κατοίκους των Νομών Ηλείας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Ευβοίας η Διοίκηση της εταιρείας «Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.» θα παράσχει δωρεάν για έναν χρόνο την ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων, όχι μόνο των ασφαλισμένων της, αλλά και όλων των κατοίκων αυτών των περιοχών που επλήγησαν από την φωτιά και υπέστησαν ζημιές στο σπίτι τους ή/και την οικοσκευή τους.

Επιπλέον στους πελάτες της του Κλάδου Ζωής η Ευρωπαϊκή Πίστη αναστέλλει επί (6) μήνες την εξόφληση των ασφαλίστρων τους.

Παράλληλα ολόκληρο το προσωπικό της εταιρίας και οι συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων του Ομίλου Εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρουν το ποσό των 30.000 ευρώ ως συμπαράσταση στους πληγέντες.

Η εταιρεία έχει θέσει σε λειτουργία ειδική τηλεφωνική γραμμή με αριθμό 800 11 40 800 (ώρες 09:00 με 17:00) χωρίς χρέωση, στην οποία μπορούν να απευθύνονται οι πληγέντες κάτοικοι αυτών των περιοχών για περισσότερες πληροφορίες.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ