Οι εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων καλωσορίζουν το νέο αντιστροφέα της Schneider Electric για αυτόνομα συστήματα

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα διαχείρισης ενέργειας, ανακοίνωσε την έναρξη διαθεσιμότητας για το Conext SW, ένα νέο μετατροπέα για αυτόνομα (off-grid) φωτοβολταϊκά συστήματα.

Το Conext SW αποτελεί ένα σημαντικό τεχνολογικό βήμα της Schneider Electric στην κατηγορία των μετατροπέων για αυτόνομα φωτοβολταϊκά πάρκα, καθώς προσφέρει έξοδο καθαρού ημιτόνου για ισχύ έως 4kW. Η τεχνολογία καθαρού ημιτόνου εξασφαλίζει καθαρή, αδιατάρακτη ισχύ, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία των σύγχρονων ηλεκτρικών συσκευών.

«Το Conext SW είναι ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο προϊόν το οποίο ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες της αγοράς των αυτόνομων φωτοβολταϊκών», δήλωσε ο κ. Lester Sacks, ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της Costa Rica Solar Solutions. «Η εγκατάσταση και η σύνδεση του SW γίνεται εύκολα και πολύ γρήγορα, καθώς η μονάδα είναι σε θέση να επικοινωνήσει αμέσως με όλα τα υπόλοιπα μέρη του συστήματος».

Το Conext SW είναι ένα σύστημα 24Vdc με δυνατότητα επιλογής συχνότητας 50/60 Hz. Είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 120/240 VAC ή 230 VAC, ισχύος 2.5kW ή 4.0kW. Το Conext SW είναι ιδανικό για αυτόνομα φωτοβολταϊκά, εφεδρικά συστήματα παροχής ενέργειας και μικρές εγκαταστάσεις ηλεκτροπαραγωγής. Διατίθενται επίσης διακόπτες φορτίου ράγας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα, η επικοινωνία από και προς του οποίου γίνεται μέσω ενός δικτύου απλής αρχιτεκτονικής.  

Σε συνδυασμό με το νέο ComBox, οι υπεύθυνοι λειτουργίας των Conext SW μπορούν πλέον να παρακολουθούν την απόδοση του συστήματος με οποιονδήποτε τρόπο τους εξυπηρετεί,  χρησιμοποιώντας υπολογιστή, tablet ή σύστημα διαχείρισης κτιρίου (BMS). Κατά την εγκατάσταση του Conext SW, υπάρχει δυνατότητα αλλαγής κάποιων παραμέτρων, ώστε ο υπεύθυνος λειτουργίας να μπορεί, σε περίπτωση alerts, να επεμβαίνει από απόσταση οποιαδήποτε στιγμή.

Χάρη στον προσεγμένο σχεδιασμό, στην αντοχή και στη δυνατότητα λειτουργίας κάτω από διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες, η Schneider Electric έχει ήδη προχωρήσει σε πωλήσεις του Conext SW σε πολλές διαφορετικές αγορές της Βόρειας Αμερικής, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Conext SW επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.schneider-electric.com/solar.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ