Με τέτοιο πακέτο, ο δρόμος για την επιστροφή στο σχολείο περνάει από τα καταστήματα Κωτσόβολος

Η μεγάλη αλυσίδα είναι πανέτοιμη για τη νέα σεζόν με μοναδικές ευκαιρίες για μαθητές και φοιτητές

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά και η επιστροφή στο σχολείο ή τη σχολή για μαθητές και φοιτητές είναι μια ανάσα μακριά. Από την πλευρά της η Κωτσόβολος είναι έτοιμη να υποστηρίξει μαθητές, φοιτητές και γονείς και να σταθεί δίπλα τους για το καλύτερο ξεκίνημα, με τα καλύτερα εφόδια.

Η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στην καινούρια σεζόν προσφέροντας όλο το «πακέτο» από προϊόντα τεχνολογίας σε πολύ χαμηλές τιμές, με μεγάλες ευκολίες πληρωμής, σε άμεση διαθεσιμότητα και με μια ολοκληρωμένη σειρά χρήσιμων υπηρεσιών υποστήριξης από το Support 360°.

Η επιλογή γίνεται πιο εύκολη μέσα από έναν νέο μεγάλο κατάλογο τεχνολογίας 62 σελίδων γεμάτο με προϊόντα υπολογιστών & tablet, τηλεφωνίας, τηλεοράσεων & monitors, imaging καθώς και εξοπλισμού για το πιο πλήρες, νέο φοιτητικό σπίτι.

Μερικές μόνο από τις μοναδικές ευκαιρίες που μπορεί κανείς να βρει στα καταστήματα Κωτσόβολος είναι οι εξής:
  • φορητός υπολογιστής DELL με επεξεργαστή i5 και κάρτα γραφικών ATI RADEON + πολυμηχάνημα HP μόνο €599
  • Ψυγείο μονόπορτο + Κουζινάκι + Τηλεόραση SAMSUNG 22’’ LED μόνο €399
  • Πολυμηχάνημα HP + 4 μελάνια + Φωτοτυπικό χαρτί + καλώδιο εκτυπωτή USB μόνο €129
  • Ψυγείο + Πλυντήριο + Κουζινάκι + Τηλεόραση SAMSUNG 22’’ LED μόνο €699
  • Ψυγείο + Πλυντήριο + Κουζίνα εμαγέ μόνο €699
Στη διάθεση των καταναλωτών θα βρίσκεται όπως πάντα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα προκειμένου να εξυπηρετήσει κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Με αφορμή την επερχόμενη νέα σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά και τις ευκαιρίες των καταστημάτων για γονείς και μαθητές ή φοιτητές, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe (Κωτσόβολος) δήλωσε: «Η επιστροφή στα θρανία και τα έδρανα είναι για εμάς ακόμη μια ευκαιρία να δηλώσουμε στις οικογένειες τη στήριξη μας κάνοντας το καλύτερο δυνατό, προκειμένου να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες σύγχρονες απαιτήσεις. Μαθητές και φοιτητές μπορούν να βρουν σε εμάς τον εξοπλισμό που επιθυμούσαν σε προσιτές, πολύ χαμηλές τιμές, με ευκολίες πληρωμής αλλά και την καλύτερη υποστήριξη της αγοράς μέσα από το Support 360°. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση στην αγορά και καλούμε τους καταναλωτές να το διαπιστώσουν από μόνοι τους με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα Κωτσόβολος ή στο www.kotsovolos.gr».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ