Ελληνική εταιρία κατακτά παγκόσμια πρωτιά στο Λας Βέγκας

Τρεις ακόμη σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η νεοσύστατη διαφημιστική εταιρία Think Plus τη βδομάδα που μας πέρασε και μάλιστα σε δύο διαφορετικές Ηπείρους!!

Η εβδομάδα ξεκίνησε υπέροχα για την Ελληνική εταιρία, με τα ευχάριστα νέα να έρχονται από το Λας Βέγκας, όπου η ενέργεια της, “Stoli Tshirt”,  για λογαριασμό της Stolichnaya Greece κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του καλύτερου παγκοσμίως Facebook application μεταξύ όλων των εταιριών του SPI group.

Η συνέχεια ήταν εξίσου καλή για τους νεαρούς της Τhink Plus, με την εταιρία να αποσπά δύο ακόμα σημαντικά βραβεία στα πρώτα Ελληνικά Social Media Awards. Έτσι με την Stolichnaya και την ενέργεια “Stoli Tshirt” διακρίθηκε στην κατηγορία Best use of Social Media in Real Life ενώ με το Jagermeister και την ενέργεια Wild Girl διακρίθηκε στην κατηγορία Best Use of Video in Social Media.

Tέλος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ομάδα της Think Plus: “Κάθε διάκριση μας κάνει πιο ανυπόμονους για τις διακρίσεις που έρχονται και μας δίνει ώθηση για να γίνουμε καλύτεροι και γιατί όχι πιο Social…”

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ