Η Schneider Electric παρουσιάζει την πλήρη σειρά προϊόντων της για αυτόνομα (off grid) φωτοβολταϊκά και εφεδρικά συστήματα και εγκαθιστά ένα νέο Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Υπηρεσιών στην Ελλάδα

Η Schneider Electric, παγκόσμιος ειδικός σε θέματα διαχείρισης ενέργειας, ανακοίνωσε την έναρξη εμπορευσιμότητας της ολοκληρωμένης σειράς προϊόντων αυτόνομων (off grid) φωτοβολταϊκών και εφεδρικών συστημάτων.

Η βασική προσφορά συνίσταται σε μετατροπείς/φορτιστές που είναι ιδανικοί για αυτόνομα φωτοβολταϊκά, εφεδρικά συστήματα παροχής ενέργειας και μικρές εγκαταστάσεις ηλεκτροπαραγωγής. Διατίθενται επίσης περιφερειακά προϊόντα, όπως πίνακες AC και DC, σύστημα επιτήρησης και ελέγχου και ό,τι άλλο χρειάζεται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα, η επικοινωνία από και προς το οποίο γίνεται μέσω ενός δικτύου απλής αρχιτεκτονικής.

Οι εφαρμογές είναι:
  • Οικιακά συστήματα εφεδρικής ενέργειας
  • Αυτόνομα φωτοβολταϊκά
  • Εφαρμογές κτιρίων
  • Ηλεκτροδότηση κοινοτήτων
Παράλληλα, εγκαινιάζεται μια νέα αποκλειστική συνεργασία της Schneider Electric με την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ Β. Α.Ε. τόσο για τη διάθεση & διανομή των προϊόντων αυτόνομων (off grid) φωτοβολταϊκών και εφεδρικών συστημάτων (μετατροπείς / φορτιστές) στην ελληνική αγορά, όσο και για την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ αναγνωρίζεται πλέον ως ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Υπηρεσιών της Schneider Electric στον κόσμο, με σκοπό την παροχή τεχνικής υποστήριξης, συντήρησης και επισκευής των off grid συστημάτων. Το προσωπικό του ειδικού εργαστηρίου του Εξουσιοδοτημένου Κέντρου Υπηρεσιών είναι εξειδικευμένο και κατάλληλα εξοπλισμένο με πιστοποιημένη εκπαίδευση από τη Schneider Electric, ενώ οι υπηρεσίες που παρέχονται πραγματοποιούνται on-site αλλά και από το Κέντρο, ανεξάρτητα από το μέρος που έχει αγοράσει ο πελάτης το σύστημα.

«Στη Schneider Electric στηρίζουμε την τοπική ανάπτυξη στον τομέα της ηλιακής ενέργειας ακόμα και σε μία περίοδο μεγάλων αναταράξεων, διαθέτοντας κορυφαία σε ποιότητα προϊόντα αλλά και ενισχύοντας τις συνεργασίες με στόχο τη βέλτιστη υποστήριξη των πελατών μας», ανέφερε ο κ. Σπύρος Ράπτης, Εμπορικός Διευθυντής Τομέα Ισχύος και Υποδομών της Schneider Electric.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ