Η Ευρωπαϊκή Πίστη στηρίζει την ενέργεια της SUPER LEAGUE – Ένα παιχνίδι για τα παιδιά

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α., στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία της Super League «Ένα παιχνίδι για τα παιδιά», μέσω της οποίας θα μοιραστούν παιχνίδια σε όλους τους μικρούς φιλάθλους που θα βρεθούν στα γήπεδα. 

Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει ως στόχο τη μετάδοση ενός μηνύματος χαράς και αλληλεγγύης στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας και θα πραγματοποιηθεί κατά την 17η (21-23 Δεκεμβρίου 2103) και 18η (4-6 Ιανουαρίου 2014) αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League. 

Ο Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Στην Ευρωπαϊκή Πίστη θεωρούμε ότι η Αθλητισμός αποτελεί κάτι παραπάνω από σωματική δραστηριότητα. Αποτελεί κοινωνικό θεσμό που κάθε υπεύθυνος εταιρικός πολίτης οφείλει να αναγνωρίζει την αξία του και να καλλιεργεί τη διάδοση του κοινωνικού του μηνύματος. Την περίοδο αυτή, η κοινωνία και τα παιδιά έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ από συλλογικές δράσεις που φέρουν το μήνυμα της συμμετοχής και της κοινωνικής ευθύνης. Η ενέργεια «Ένα παιχνίδι για το παιδί» εντάσσεται στο πλαίσιο των συγκεκριμένων δράσεων, αναδεικνύοντας το ρόλο της κοινωνικής αλληλεγγύης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ