Το 3ο Αρσάκειο Δημ. Σχολείο Ψυχικού έγινε «κομμάτι της καρδιάς μας»

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» επισκέφτηκε το 3ο Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Ψυχικού στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Γίνε κι εσύ κομμάτι της καρδιάς μας».

Μιλήσαμε στα παιδιά για την έννοια και τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στη διαφορά που μπορείς να κάνεις ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Γιατί όσο μικρός κι αν είσαι, η προσπάθειά σου αξίζει πολλά!

Οι μικροί μας φίλοι μετά το τέλος της παρουσίασης έκαναν πολλές ερωτήσεις για το πώς μπορούν κι αυτοί να βοηθήσουν και άρχισαν να σχεδιάζουν τις πρώτες τους δράσεις!

Επόμενος σταθμός το 41ο Δημοτικό Περιστερίου

Τί είναι το πρόγραμμα «Γίνε κι εσύ κομμάτι της καρδιάς μας»;

Το Νοέμβριο του 2012, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εγκαινίασε το πρόγραμμα «Γίνε κι εσύ κομμάτι της καρδιάς μας», στα πλαίσια των δράσεων ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση μαθητών που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία της Αττικής. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, οι μαθητές ενημερώνονται για το έργο και τις δράσεις της Ένωσης αλλά και για την αξία της εθελοντικής προσφοράς και παροτρύνονται να αναλάβουν και οι ίδιοι εθελοντικές δράσεις μέσα από το σχολικό τους περιβάλλον.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ