Τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι 50 άπορων οικογενειών

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» μέσω της υπηρεσίας της «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» βρέθηκε την παραμονή Πρωτοχρονιάς στην οργάνωση «Κρίκος Αγάπης», για να στηρίξει έμπρακτα 50 άπορες οικογένειες με τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι. Χάρη στην πρωτοβουλία ανώνυμου χορηγού, η κάθε οικογένεια παρέλαβε ένα πλούσιο γιορτινό δέμα που περιείχε μεταξύ άλλων κρέας, τυριά, αλλαντικά, λάδι, όσπρια, γάλατα, ζυμαρικά και κονσέρβες μακράς διάρκειας.

Ο Πρόεδρος της οργάνωσης «Κρίκος Αγάπης» κύριος Πρόδρομος Κεστεκίδης μας έγραψε: «Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας προς όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», για την άμεση ανταπόκρισή σας στο κάλεσμά μας, για τη συγκέντρωση αγαθών για το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι των άπορων οικογενειών που στηρίζονται μέσω του Κρίκου Αγάπης. Ευχόμαστε να συνεχίσετε να προσθέτετε το δικό σας δυνατό κρίκο στην αλυσίδα μας, παραμένοντας ένας φωτεινός φάρος ελπίδας, για όλους τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας».

Η απάντησή μας είναι απλή «Γι’ αυτό είμαστε εδώ!».
Περισσότερες από 100 οργανώσεις, 6.000 οικογένειες και 10.000 παιδιά έλαβαν βοήθεια τη χρονιά που μας πέρασε, μέσω της υπηρεσίας «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι». Με τη βοήθεια εταιρειών, μικρών επιχειρήσεων αλλά και ευαισθητοποιημένων ιδιωτών, έχουμε καταφέρει να τροφοδοτούμε ένα ευρύ δίκτυο φορέων παιδικής προστασίας με τρόφιμα, σχολικά, ρούχα, παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Η ευχή μας για το 2014 είναι να μη χρειάζεται να συνεχίσουμε… αλλά δεσμευόμαστε να είμαστε εδώ με τη δική σας συμπαράσταση για όσο υπάρχει ανάγκη!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ