Παρουσίαση για τις Off Grid και Back Up Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων από την Schneider Electric και την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ

Η Schneider Electric και η εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ πραγματοποίησαν την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, συνέντευξη τύπου με τίτλο «Off Grid Εφαρμογές Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε Κατοικίες και Επαγγελματικά Κτίρια» στο πλαίσιο της συνεργασίας του για την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων αυτόνομων φωτοβολταϊκών συστημάτων στην ελληνική αγορά. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την τεχνολογία που προσφέρει η Schneider Electric στα αυτόνομα και εφεδρικά φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς και στη συνεργασία της με την εταιρεία Καυκάς για την εμπορία, ολοκλήρωση και υποστήριξη των λύσεων αυτών.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης εξηγήθηκαν τα πλεονεκτήματα των αυτόνομων και εφεδρικών φωτοβολταϊκών συστημάτων και του συνολικού οφέλους τους τόσο για τον καταναλωτή όσο και το περιβάλλον. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θεόδωρος Λοβέρδος, Εμπορικός Διευθυντής του Τομέα Partner Business και του Δικτύου Διανομής της Schneider Electric, δήλωσε σχετικά: «Αποστολή μας στη Schneider Electric είναι να βοηθάμε ανθρώπους και οργανισμούς να αξιοποιούν στο μέγιστο την ενέργειά τους. Τα αυτόνομα και εφεδρικά Φ/Β συστήματα συμβάλουν προς αυτή την κατεύθυνση προτείνοντας ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης και εκμετάλλευσης των ΑΠΕ, παρέχοντας ενεργειακή αυτάρκεια και αυτονομία και ελαχιστοποιώντας το ενεργειακό αποτύπωμα της κατοικίας ή της επιχείρησης. Παράλληλα προάγουν έναν πράσινο και οικολογικό τρόπο ζωής που υποκαθιστά τις παραδοσιακές ρυπογόνες ενεργειακές πηγές.»

Επιπλέον, ο κ. Βασίλης Χατζίκος, Διευθυντής Marketing της Καυκάς, τόνισε την προστιθέμενη αξία της εταιρείας Καυκάς ως προς την προσφορά μίας ολοκληρωμένης εγκατάστασης αυτόνομων συστημάτων προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην επένδυση που προέβει η εταιρεία με μία επιπλέον σύγχρονη μονάδα κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων στη Θεσσαλονίκη, πλέον της ήδη υπάρχουσας στην Αττική, η οποία θα προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη σε έλεγχο και επισκευή των συγκεκριμένων λύσεων. «Η Καυκάς αποτελεί πλέον ένα από τα Εξουσιοδοτημένα Κέντρα Υπηρεσιών της Schneider Electric και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο εταιρειών μεγιστοποιεί τα οφέλη τόσο για το κόστος της ενέργειας που επωμίζεται ο τελικός καταναλωτής όσο και για την προστασία του περιβάλλοντος που αποτελεί μέλημα και των δύο πλευρών».

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ