Η Global Sustain ανακοινώνει το Sustainability Forum 2014

 Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Ομιλητές, Εκπαιδευτές και Χορηγούς

Η Global Sustain ανακοινώνει το Sustainability Forum 2014, a training, networking and professional development event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου 2014 στην Αθήνα.

Διανύοντας μια περίοδο προκλήσεων, η αειφόρος ανάπτυξη είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ, καθώς πολλές από τις σημερινές προκλήσεις αποτελούν ένα περίπλοκο μείγμα περιβαλλοντικών, κοινωνικών και οικονομικών παραγόντων.

Η Global Sustain στην προσπάθεια να προσφέρει ευκαιρίες εκπαίδευσης, δικτύωσης και επαγγελματικής εξέλιξης στα ενδιαφερόμενα στελέχη σε θέματα αειφορίας, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Sustainability Forum.

Σκοπός του Forum στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν διακεκριμένοι, διεθνείς ομιλητές, θα αναδειχθούν νέες τάσεις στα θέματα βιωσιμότητας και θα αναλυθούν πρακτικές εμπειρίες, μέσα από εξειδικευμένα εργαστήρια και συνεδρίες.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Ομιλητές, Εκπαιδευτές και Χορηγούς
Δεχόμαστε αιτήσεις για ομιλητές και εκπαιδευτές. Εάν ενδιαφέρεστε να διοργανώσετε ένα από τα εργαστήρια του εκπαιδευτικού Forum, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Ε-mail στο info@globalsustain.org.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κόστη συμμετοχής και τις χορηγικές δυνατότητες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση: http://sustainabilityforum.gr/.   
  • Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
  • Το κόστος συμμετοχής μπορεί να καλυφθεί από το ΛΑΕΚ/ΟΑΕΔ.
  • Για χορηγικές δυνατότητες επικοινωνήστε με τον κ. Μιχάλη Ρούσσο (τηλ.: 210 927 1115, E-mail: michael.roussos@globalsustain.org)


<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ