Ευρωπαϊκή Πίστη: Aύξηση του εργατικού δυναμικού κατά την τελευταία πενταετία

Αύξηση των θέσεων εργασίας την τελευταία πενταετία παρουσίασε ο Όμιλος Ευρωπαϊκή Πίστη, σε μία περίοδο έντονης οικονομικής ύφεσης της Ελληνικής οικονομίας, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της ανεργίας και διατηρώντας παράλληλα αμείωτες τις αποδοχές των εργαζομένων.

Πιο συγκεκριμένα, το εργατικό δυναμικό του Ομίλου αυξήθηκε 132% κατά το χρονικό διάστημα 2008-2013, αύξηση που κατατάσσει τον Όμιλο στην πρώτη τριάδα των εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιριών που παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αύξηση σε εργαζομένους, τη στιγμή όπου οι δείκτες στις ελληνικές εισηγμένες δείχνουν μείωση της απασχόλησης κατά 30%.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι την τελευταία πενταετία η Ευρωπαϊκή Πίστη παρουσίασε αύξηση του Δικτύου Πωλήσεών της κατά 45%, ξεπερνώντας τους 4000 συνεργάτες, με τις συνολικές θέσεις απασχόλησης του Ομίλου να ξεπερνούν τις 4.700. Όραμα της Διοίκησης του Ομίλου είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη ενός οργανισμού κοντά στον οποίο οι εργαζόμενοι θα βρουν μόνιμη και σταθερή δουλειά αλλά και διέξοδο στις οικονομικές, διοικητικές και κοινωνικές φιλοδοξίες τους.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ