Η Polyeco συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στα Ποσειδώνια

Η Polyeco συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην διεθνή έκθεση ναυτιλίας «Ποσειδώνια 2014», που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 6 Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η Polyeco συμμετείχε στα Ποσειδώνια με το εκθεσιακό περίπτερο της Τεχνικής Προστασίας Περιβάλλοντος, της μητρικής της εταιρείας, και υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες που θέλησαν να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας στον τομέα της ναυτιλίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο του συνεδριακού προγράμματος των Ποσειδωνίων η Polyeco πραγματοποίησε ειδικό σεμινάριο για τη διαχείριση των επικίνδυνων αποβλήτων που παράγονται από τα πλοία, με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Σακκαλή, διευθυντή Ανάπτυξης.

Κατά την ομιλία του ο κ. Σακκαλής αναφέρθηκε στα ρεύματα επικίνδυνων αποβλήτων που παράγονται από τη λειτουργία, τη συντήρηση και τα φορτία των πλοίων, ενώ παρουσίασε λεπτομερώς τις συμβατικές υποχρεώσεις που απορρέουν από τη Σύμβαση της Βασιλείας αναφορικά με την μεταφορά επικίνδυνων αποβλήτων και εξήγησε ποιες είναι οι διαδικασίες που προβλέπονται στις περιπτώσεις που οι χώρες εξαγωγής δεν έχουν υπογράψει τη Σύμβαση.

Επιπλέον, ο κ. Σακκαλής αναφέρθηκε στα έργα αντιμετώπισης χημικής ρύπανσης σε πλοία τα οποία έχει υλοποιήσει η Polyeco, καθώς επίσης και στα έργα αποξήλωσης αμιάντου και διαχείρισης φυσικών ραδιενεργών υλικών από εξαρτήματα και μέρη των πλοίων. Επισημαίνεται ότι η Polyeco έχει αναλάβει μέχρι σήμερα περισσότερα από 40 έργα αποξήλωσης αμιάντου σε πλοία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Polyeco στον τομέα της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και σε άλλους τομείς όπως η διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων, η αποκατάσταση βιομηχανικών περιοχών και η παραγωγή εναλλακτικών καυσίμων και βιομηχανικών πρόσθετων,  επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.polyeco.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ