Ανάδειξη της Eurobank ως «Καλύτερη Τράπεζα Λιανικής Τραπεζικής»

H Eurobank ανακηρύχθηκε ως η «Καλύτερη Τράπεζα Λιανικής Τραπεζικής» στην Ελλάδα (Best Retail Bank), από το διεθνούς κύρους περιοδικό “World Finance”. 

Κάθε χρόνο, το Βρετανικό περιοδικό “World Finance” βραβεύει τους καλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς ανά τον κόσμο, με βάση μια σειρά κριτηρίων που σχετίζονται με την καινοτομία και ευρηματικότητα σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών. 

Είναι η πρώτη φορά που ο τομέας της Λιανικής Τραπεζικής της Eurobank βραβεύεται ως «Best Retail Bank» και αυτό αποτελεί μία αναγνώριση του διεθνούς οικονομικού τύπου στη μεγάλη προσπάθεια του προσωπικού της σε ότι αφορά στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών της σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών. 

Σε πρόσφατη επικοινωνία με το προσωπικό του Retail, o κ. Καλαντώνης δήλωσε:

“Σε μία τόσο σημαντική όσο και δύσκολη χρονιά για την Τράπεζα, η εν λόγω διάκριση επιβεβαιώνει αυτό που πάντα πιστεύαμε: ότι δηλαδή, η πραγματική δύναμη της Eurobank είναι οι άνθρωποι της. Όλοι εσείς που κάθε μέρα μοχθείτε για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, δημιουργώντας ουσιαστικές σχέσεις μαζί τους, προσθέτοντας αξία για την Τράπεζα μας.”

Ο κ. Ιωάννου εκπροσώπησε τη Τράπεζα στο Λονδίνο, στις 2 Οκτωβρίου 2014, για την απονομή του βραβείου. Παράλληλα, έδωσε συνέντευξη σχετικά με τη πρόοδο της Eurobank σε συνέχεια της επιτυχημένης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, την υιοθέτηση πελατοκεντρικού επιχειρηματικού μοντέλου, καθώς και την μετάβαση -μέσω αναδιοργάνωσης- των επιχειρηματικών της μονάδων.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ