Η Polyeco στην μάχη κατά του Έμπολα

H Polyeco υπέγραψε το Κείμενο Δεσμεύσεων για την Εξάλειψη του Έμπόλα, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Οικουμενικού Συμφώνου του ΟΗΕ (United Nations Global Compact) για συντονισμένη δράση με στόχο την καταπολέμηση της επιδημίας, που έχει σκορπίσει τον θάνατο στην Αφρική.

Με την υπογραφή του Κειμένου, η Polyeco δεσμεύεται να προωθήσει την βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη στην Δυτική Αφρική και να συνεχίσει τις δραστηριότητές της ακόμα και στις πληγείσες περιοχές, τηρώντας τις υποχρεώσεις της προς το προσωπικό.

Επιπλέον, η Polyeco δεσμεύεται να εκπαιδεύσει τους εργαζομένους της σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον ιό και να προσφέρει χρηματοδοτική βοήθεια στα Ηνωμένα Έθνη, τις κυβερνήσεις και τους Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς που πρωτοστατούν στην προσπάθεια καταπολέμησης του Έμπολα.

Επισημαίνεται ότι η Polyeco είναι αποφασισμένη να συμβάλλει ουσιαστικά στις προσπάθειες ανοικοδόμησης των πληγεισών περιοχών μετά την καταπολέμηση της επιδημίας και θα συνεργαστεί για την δημιουργία ισχυρών συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης στις περιοχές αυτές.

H Polyeco θα συμμετάσχει μαζί με την κοινωνία των πολιτών, διακυβερνητικούς οργανισμούς, τις πληγείσες περιοχές και άλλες επιχειρήσεις, στις συλλογικές προσπάθειες για την δημιουργία μακροπρόθεσμων συνεργασιών που προάγουν την περιφερειακή οικονομική και βιώσιμη ανάπτυξη.

Τέλος η Polyeco θα μοιραστεί με άλλες εταιρείες τις γνώσεις και τις εμπειρίες της γύρω από το θέμα και θα στηρίξει τις ιδιωτικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση του Έμπολα και την πρόληψη της μετάδοσής του.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ