Σχεδιασμός ενός flash animation

Η DigiMagix ανέλαβε το σχεδιασμό ενός flash animation για την ΑΧΑ Ασφαλιστική με τον τίτλο «e-ργάζομαι στην ΑΧΑ». Το animation αυτό έχει ως στόχο να παρουσιάσει την τεχνολογική ανάπτυξη του τρόπου δουλειάς της εταιρείας. Η AXA Ασφαλιστική έχει δώσει τα τελευταία χρόνια έμφαση στην μηχανογράφηση των διαδικασιών της εταιρείας και σε συνδυασμό με την δημιουργία διαδικτυακών applications, έχει πετύχει να έχουν επιταχυνθεί οι εσωτερικές διαδικασίες της και οι εργαζόμενοι να  μπορούν ανά πάσα στιγμή να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους από όπου και να βρίσκονται.

Η ιδέα της εταιρείας ήταν να βασιστούμε σε ένα βίντεο που γύρισε το harvard innovation lab (http://bestreviews.com/#reviews) σε σχέση με την εξέλιξη της εργασίας σε γραφείο και να προσαρμόσουμε αυτή την ιδέα στα πρότυπα της ΑΧΑ.

Το animation ξεκινάει με μουντά χρώματα, δείχνοντας μια όψη ενός γραφείου γεμάτου με βιβλία, χαρτιά, κάρτες κ.α. Σιγά σιγά όλα τα επιμέρους στοιχεία μεταφέρονται στην οθόνη του υπολογιστή, σε κάθε ένα από τα applications που έχουν σχεδιαστεί για να δουλεύουν πιο άνετα και από οπουδήποτε θελήσουν οι εργαζόμενοι. Στο τέλος, τα χρώματα ζωηρεύουν, η μουσική κορυφώνεται και μένει ένα καθαρό γραφείο με τον υπολογιστή και μόνο τα προσωπικά αντικείμενα του εργαζόμενου. H δουλειά ενός εργαζόμενου στην ΑΧΑ έχει γίνει πολύ πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα. 

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ