Ευρωπαϊκή Πίστη: Bronze Award για το app «Ασφαλιστικός Γονέας»

Η εφαρμογή «Ασφαλιστικός Γονέας» βραβεύτηκε με το Bronze Award στην κατηγορία Best Social and Economic Development App, λόγω του κοινωνικού της χαρακτήρα, καθώς αποτελεί μια πράξη αλληλεγγύης προς την πληττόμενη από την οικονομική κρίση Ελληνική κοινωνία.

Το app Ασφαλιστικός Γονέας δεν είναι μία ακόμη free εφαρμογή, είναι η «προέκταση» ενός ασφαλιστικού προγράμματος, που παρέχεται χωρίς κόστος και που προστατεύει την οικογένεια του ασφαλισμένου στην περίπτωση που δεν θα μπορεί να εκπληρώσει το ρόλο του ως φυσικός γονέας, αν συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα ή απώλεια ζωής από ατύχημα.

Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να ενημερωθεί για το πρόγραμμα, τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν με τα ποσοστά, τις διευθύνσεις και την ακριβή τοποθεσία τους, τις προσφορές που ισχύουν σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αλλά και real time ενημέρωση για το ποσό που έχει συγκεντρώσει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή, τόσο σε iOS όσο και σε Android συσκευές, μέσω του site www.asfalistikosgoneas.gr.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ