Ευρωπαϊκή Πίστη: Ταξίδι Πωλήσεων για τους κορυφαίους του Δικτύου Πωλήσεων στη Λισαβόνα

Τη Λισαβόνα επέλεξε η Ευρωπαϊκή Πίστη για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που πέτυχαν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων για το 2014.

Από τις 8 έως και τις 11 Μαΐου, οι 110 συμμετέχοντες έζησαν 4 ημέρες ξεκούρασης, ξεναγήσεων και παραδοσιακών γεύσεων στην πόλη που διαθέτει είκοσι αιώνες Ιστορίας αλλά και σύγχρονη ψυχή, στην πόλη που συνδυάζει την κοσμοπολίτικη ζωντάνια σύγχρονης μεγαλούπολης με μια παλιομοδίτικη αύρα.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον πύργο του Belem και το Μοναστήρι του Αγίου Ιερώνυμου, Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco, όπως επίσης και το Μουσείο Αμαξών, μοναδικό στο είδος του, με την καταπληκτική συλλογή από άμαξες της Βασιλικής οικογένειας του 17ου αιώνα.

Κατά τη διάρκεια μονοήμερης εκδρομής, οι επιτυχόντες είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τη Σίντρα, θερινή κατοικία των βασιλέων, μία πόλη με άφθονη φυσική ομορφιά που έχει επίσης χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO, το Κασκάις, το πρώην γραφικό ψαροχώρι που αναπτύσσεται δίπλα στη Λισαβόνα, το Εστορίλ, θέρετρο όλων των εποχών, αλλά και το Cabo da Roca, το δυτικότερο σημείο της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και της Πορτογαλίας, με την επιβλητική θέα προς τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και εξαιρετικά φιλικό πνεύμα που κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία για περαιτέρω σύσφιξη και ενδυνάμωση των σχέσεών τους.

Τέλος, στο ξενοδοχείο Altis Grand Hotel, εκτός από τη διαμονή, πραγματοποιήθηκε ειδική τιμητική εκδήλωση για τους βραβευθέντες, οι οποίοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στο επόμενο ταξίδι Δικτύου Πωλήσεων το 2016, που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ