Απολογισμός Δράσης Συγκέντρωσης Φαρμάκων

Με μεγάλη αποδοχή αγκάλιασε ο κόσμος του Ιλίου τη Δράση Συγκέντρωσης Φαρμάκων που διοργάνωσε την Παρασκευή 24/4/2015 στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου το Κοινωνικό Φαρμακείο των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Ιλίου.

Με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου το Κοινωνικό Φαρμακείο κατάφερε να συγκεντρώσει μια πολύ μεγάλη ποσότητα φαρμάκων κάθε είδους όπως παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, αναλγητικά, καρδιολογικά κ.ά. τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων της συγκεκριμένης δομής. Επιπλέον, στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας βρίσκονταν εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών, οι οποίοι ενημέρωναν το κοινό για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.

Ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας κα Αλεβίζου Ανδριάνα, η οποία παρευρέθηκε στη δράση, καθώς επίσης και τον Δημοτικό Σύμβουλο και Διευθυντή του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου κ. Γαλούνη, ο οποίος επισκέφθηκε τον χώρο της εκδήλωσης και προσέφερε τα φάρμακα που συγκέντρωσαν οι μαθητές του σχολείου, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ευχαριστούμε, επίσης, από καρδιάς όλο τον κόσμο που προσήλθε και με την συνδρομή του βοήθησε σε αυτή την ξεχωριστή δράση του Κοινωνικού Φαρμακείου, που στόχο είχε να καλύψει τις φαρμακευτικές ανάγκες συνανθρώπων μας που δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα περίθαλψης.

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ