Μια ζεστή αγκαλιά

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί το κύριο όχημα του ΟΗΕ, από το 1972, για την ενημέρωση για περιβαλλοντικά προβλήματα. Στην Αθήνα, 95.000 τόνοι άχρηστων υφασμάτων πετιούνται ετησίως από τους κατοίκους της. Τα τελευταία χρόνια όμως ιδρύονται μικρές εταιρείες συλλογής και ανακύκλωσης ρούχων και υφασμάτων, ενώ μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ζητούν τα παλιά ρούχα των πελατών τους και τα αξιοποιούν άμεσα ή έμμεσα.

Σήμερα, 5 Ιουνίου 2015, η Manifest Facility Management, απόλυτα ευαισθητοποιημένη σε περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα, αρχίζει μια συνδυαστική προσπάθεια και στους δύο τομείς. Με στόχο, αφενός, να συμβάλλει στο δύσκολο έργο των ιδρυμάτων που φιλοξενούν παιδιά σε κρίσιμη κατάσταση υγείας και, αφετέρου, να συμμετέχει στη γενικότερη προσπάθεια ανακύκλωσης ρούχων, ξεκινά μαζί με το καλοκαιράκι, το δικό της οικολογικό έργο εταιρικής ευθύνης με τίτλο Μια ζεστή αγκαλιά!, και το οποίο πρόκειται να κορυφωθεί τους κρύους μήνες του χειμώνα! 

Κουβέρτες από εργοστάσιο κατασκευής ηλεκτρικών καλυμμάτων θα τροποποιηθούν και θα γίνουν ένα μικρό δώρο για τα παιδιά που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάστασης υγείας, Mια ζεστή αγκαλιά! για να τους αναπτερώσει το ηθικό και για να τους θυμίζει ότι δεν είναι μόνα στη δύσκολη αυτή φάση της ζωής τους. Μια ζεστή αγκαλιά! από κουβέρτες που θα γίνει ακόμη πιο ζεστή και παρήγορη από τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση των 500 εργαζομένων της Manifest Facility Management.

Ζητάμε λοιπόν από εσάς – τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους φίλους μας – να στηρίξετε μαζί μας το έργο Μια ζεστή αγκαλιά!, ππροσφέροντας τη θετική σας σκέψη αλλά και φάρμακα, βιβλία, παιχνίδια ή τις υπηρεσίες των εταιρειών σας στα ιδρύματα που φιλοξενούν τα παιδιά σε κρίσιμη κατάσταση υγείας. Ζητάμε τη στήριξή σας για να εξακολουθούν να φωτίζουν οι φάροι ανθρωπιάς για όλους μας!

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς με μια Μια ζεστή αγκαλιά!

<BACK

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ & ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ